| Alex09231 a întrebat:

Salutare. Vorbesc cu o fata pe facebook de 3 zile si discutam doar lucruri normale. nimic interesant. Si as vrea sa fac urmatorul pas. sa duc conversatia mai "departe". dar nu stiu cum... Ce intrebari i-as putea adresa? Imi place foarte mult de ea. si as vrea sa fie prietena mea. dar chiar nu stiu cum. Va rog ajutati-ma. Funda.

Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Faci o introducere asa si dupa aceea ii spui intrebarea in fata, fi transant nu merge cu abureala si cu lucruri din acestea. Macar vezi ce si cum, ca altfel asa vei vorbi cu ea intruna si nimic important. Trebuie sa rezolvi problema.

4 răspunsuri:
| Alex09231 explică (pentru Anonimuserr):

Si un exemplu ceva se poate. (Daca nu cer prea mult. ) Eu chiar n-am idee. n-am "experienta". raman recunoscator happy Trimitemi pe privat daca esti dispus. Multumesc

| Alex09231 explică (pentru Alex09231):

Trimite-mi*

| Iyulia3712 a răspuns:

Incepi cu apropouri subtile (daca esti mai timid si nu vrei sa ii pui intrebarea in fata) si vezi daca prinde ideea sau evita subiectul. Asa iti dai seama daca te place sau nu, dar nu insista prea mult. Exemple (mi-ar placea mult sa am o iubita, ma simt singur) gasesti tu ceva, fii creativ.

| KamaSutra a răspuns:

Spune direct și gata!