Da! persoanele cu cosuri sunt mai marginalizate si multi ii cred asa cum ai spus si tu scarbosi/e! Nu mi se pare corect, dar asta e lumea rea! mereu incerca sa faca orice sa iti fie rau! Eu cand imi aleg prietenii nu mi-i aleg dupa cosurile/pistruii/alunitele/mainile/picioarele, ci dupa sentimente!~
Salutare!
Nu mi se pare nimic scarbos. Este un lucru normal, pe care o patesc majoritatea adolescentilor. Eu nu am nici o problema cu astfel de lucruri. Nu resping pe nimeni dintr-un astfel de motiv superficial.
Nu este ceva normal si tuturor li s-a intamplat asa ceva. Toti au trecut sau trec sau vor trece prin pubertare, iar cosurile sunt un elemet al pubertatii
MONSTRI ))))! glumesc...nu-i vina nimanui ca au iesit niste cosuri.toti am trecut prin asta uni mai mult alti mai putin
e ceva ok
incearca sati "schimbi sangele" daca stii la ce ma refer
Sincer cam da... dar in astfel de cazuri exista produse farmateutice care te pot salva de cosurile problema:d...
Poi uni oamnei ii kritika pe kei cu kosuri da asta e ceva foarte normal la pubertate dupa mine nu tebuie sa critiki un om doar pentru ca are kosuri pe fata poti fi prieten cu orikine