Nu cred că-i bună ideea.
Din moment ce e prima dată n-o să fie prea ușor.
Dacă ți-ai făcut planurile de acasă n-o să iasă exact așa cum crezi tu. O să fii prea stresat să reproduci același scenariu din capul tău și o să iasă exact opusul. Cuvintele tale se vor amesteca cu îndoială, timiditate, bâlbâit, transpirație și va fi un moment jenant.
Invit-o la o plimbare, la un film, la un suc. Dacă acceptă te duci frumos și lași totul să decurgă natural, să vină de la sine. Nu te gândi prea departe, nu vorbi cu ea iar în momentul ăla să te gândești cum să-i spui că o placi. Fii tu însuți, profită de fiecare moment și când o să apară ocazia să-i spui ce simți fă-o.
Baftă.
In nici un caz nu sari din prima clipa sa o saruti.Toate la timpul lor.Deocamdata este suficient sa-i spui doar ca ai sentimente fata de ea.Si sa o intrebi daca o poti conduce eventuual acasa. Este suficient pentru prima zi.
Problema este ca ea sta in alt sat si ne vedem doar la scoala...si de asta insist sa o fac in pauza, plus ca vad ca se baga si alti candidati la ea si eu nu prea am de gand sa ii las!
Da frate, faza e ca nu e de la mine din sat si tu ce crezi ca ar trebui sa fac daca accepta?
Idea nu e rea dar ar fi bine sai cumperi o ciocolata ceva sa o atragi. Si dupa spusele tale si ea te place. Poti sa-i faci cateva compimente dragute
Ce lucruri daca ea sta in alt sat.
Zi-mi si mie un mod sa ii spun ce simt dar la scoala.
Pai asa departe sta? Pai nu stiu ce sa iti zis spune-i in fata ca iti place de ea ca e draguta si ai sa vezi cum reactioneaza
George0197 întreabă: