| BeHappyOriceArFi a întrebat:

Salutari prieteni.
Tocmai m-am indragostit de o fata din clasa. Pana acuma m-am mai bagat eu in seama cu ea, ea se baga cu mine, ne mai scapam cate un compliment unu la altu, vorbim, radem etc...Si vad ca acuma imi place de ea, si am hotarat ca maine in pauza sa ii spun ca am o problema la mate si sa ma ajute, si in momentul care am deschis cartea, eu sa o inchid si sa ii spun ca a fost o minciua, ca imi place de ea si daca vrea sa fim impreauna, voi ce parere aveti, e bine? Daca zice da, ce sa fac pe urma, o sarut?

Sunt putin cam stresat, e prima data, si sa stiti ca eu am 15 ani iar ea 16 xD.

De aveti vreo intrebare sa imi zicetiwinking.

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ideea ta nu este rea, dar sa nu uiti sa-i spui ca este frumoasa!

| LoveSleep a răspuns:

Nu cred că-i bună ideea.
Din moment ce e prima dată n-o să fie prea ușor.
Dacă ți-ai făcut planurile de acasă n-o să iasă exact așa cum crezi tu. O să fii prea stresat să reproduci același scenariu din capul tău și o să iasă exact opusul. Cuvintele tale se vor amesteca cu îndoială, timiditate, bâlbâit, transpirație și va fi un moment jenant.
Invit-o la o plimbare, la un film, la un suc. Dacă acceptă te duci frumos și lași totul să decurgă natural, să vină de la sine. Nu te gândi prea departe, nu vorbi cu ea iar în momentul ăla să te gândești cum să-i spui că o placi. Fii tu însuți, profită de fiecare moment și când o să apară ocazia să-i spui ce simți fă-o.
Baftă.

| corbulalbrosu a răspuns:

In nici un caz nu sari din prima clipa sa o saruti.Toate la timpul lor.Deocamdata este suficient sa-i spui doar ca ai sentimente fata de ea.Si sa o intrebi daca o poti conduce eventuual acasa. Este suficient pentru prima zi.

| LaVidaEsDificil a răspuns (pentru LoveSleep):

Problema este ca ea sta in alt sat si ne vedem doar la scoala...si de asta insist sa o fac in pauza, plus ca vad ca se baga si alti candidati la ea si eu nu prea am de gand sa ii las!

| LaVidaEsDificil a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Da frate, faza e ca nu e de la mine din sat si tu ce crezi ca ar trebui sa fac daca accepta?

| alinutzaa2 a răspuns:

Idea nu e rea dar ar fi bine sai cumperi o ciocolata ceva sa o atragi. Si dupa spusele tale si ea te place. Poti sa-i faci cateva compimente dragute

| BeHappyOriceArFi explică (pentru alinutzaa2):

Pai i-am tot facut complimente...

| alinutzaa2 a răspuns:

Pai mai schimbale, faceti impreuna lucruri noi...

Ce lucruri daca ea sta in alt sat.
Zi-mi si mie un mod sa ii spun ce simt dar la scoala.

| alinutzaa2 a răspuns:

Pai asa departe sta? Pai nu stiu ce sa iti zis spune-i in fata ca iti place de ea ca e draguta si ai sa vezi cum reactioneaza

Maine ii spun si gata.