| ZaWarudo a întrebat:

Salutari! Stiti cumva daca o parte din fete (atunci cand le inviti la o intalnire, plimbare, le "spui" ca le placi, etc.) te refuza, chiar daca te plac? (Bine, tot nu iti arata direct). Stiu ca in majoritatea cazurilor nu e asa, dar din diferite surse am aflat ca unele fete fac asta si refuza sa arate atractie. Am auzit de refuz din panica, pentru atentie bonus, pentru a te testa... De exemplu am o colega care arata semne de atractie: ma cheama langa ea in banca atunci cand e singura, imbratisari (uneori, la anumite ocazii), contact vizual puternic si altele. De asemenea, ea nu face chestii de genul cu altii si este tipul de fata introvertita, dar puternica si cu incredere in propria persoana. Mi-am zis sa-mi incerc norocul si mi-a zis ca nu ma place in acest fel. Dupa un timp am invitat-o la o plimbare si a anulat in ultima zi (uf...), dar inca da semne bune. Precizez ca suntem in a 2-a jumatate a liceului.
Scuze pentru descrierea mare! Din nou, sunt fete care fac asta? Ce ar trebui facut in cazul meu? Multumesc!; D

4 răspunsuri:
| PrintesaGumitaa a răspuns:

Cred ca fetele alea ori sunt proaste ori fac asta pentru ca chiar nu te plac. In cazul tau poate chiar a avut ceva treaba sau nu mai avea chef sa iasa cu tine. Cheam-o in alta zi.

| OrfanGang a răspuns:

Si tu vrei sa te incurci cu fete in genu? Bafta boss.

| Violleta2022 a răspuns:

Nici o fata care te place nu te refuza!
Poate a intervenit ceva si a fost nevoita sa anuleze intalnirea.
Mai incearca!

| ZaWarudo explică (pentru OrfanGang):

Asta-i chestia: mi se pare simpatica, e o fata in regula, dar nu pot spune ca sunt chiar nebun dupa ea.