Atunci ignor-o sa simta ca te pierde poate asa te va cauta ea si va face primul pas catre tine. daca nu te va cauta atunci nici tu nu ai de ce sa o cauti
Nu cred ca e din cauza varstei.M-ai bine vorbeste cu ea sincer odata pentru totdeauna. daca e sa fie va fi daca nu asteapta sa vina ce e pentru tine
Pai, cum te-a respins daca la scoala sunteti unul in bratele celuilalt si va pupati? Asta nu mai este respingere adevarata.
Nu este varsta. Poate ca ai luat-o prin surprindere si ai speriat-o. Mai vorbeste odata cu ea, dar spune-i ca ai vrea sa vorbesti despre voi si da-i niste timp de gandire. Sune-i ce simti pentru ea, spune-i de ce o placi pe ea. Daca tot te respinge, o lasi in pace si te reorientezi. Se poate intampla ca daca incepi sa o ignori sa isi dea seama ca are si ea ceva sentimente pentru tine si sa ai o surpriza placuta. Dar fii pregatit pentru orice.
Viata nu e neaparat cruda in aceasta situatie, poate fata e doar mofturoasa si profita de faptul ca e mai mare cu un an decat tine. La varsta pe care o aveti este un criteriu importan, sa spun asa. Cel putin asa este privita varsta la 18 ani.
Daca i-ai spus ca o placi si te-a refuzat dar totusi ii place compania ta, poti sa mai faci o incercare dar nu direct ci indirect, sa iesiti numai voi doi, sa o inbiti sa iestiit doar voi doi, nu are legatura cu varsta
Mdaa...Aceeasi situatie si aici.Am încercat si eu la fel ca tine sa ii zic si m-a respins.O iubeam enorm si i-am spus într-un final ca o plac si m-a respins, iar a doua zi s-a combinat cu un drogat si un betiv(ea nu stia asta)...si am zis ca pierd timpul, asa ca am lăsat-o in pace.Mai bine cauta alta fata care chiar sa te iubească si la rândul tau sa o placi si tu pe ea.Dar daca tot vrei sa te combini cu ea, încearcă sa nu ii zici direct... eventual condu-o pana acasa când veniti de la un film sau alt ceva si lasa lucrurile sa curga de la sine
AlexEjmecheru întreabă: