Fi mandru ca o ai peste medie ca foarte multe sunt in limba dupa stromeleaguri mari dar foarte putine admit asta.
Asa cum dimensiunea la barbati difera asa si la femei vaginul este mai mic sau mai mare anatomic tot determinat de genetica ca si in cazul nostru.
Sunt sigur ca nu se va plange niciuna de asta, daca o aveai peste 22 cm atunci trebuia sa iti pui intrebarea asta, asa ca bucurate ca macar din punctul asta de vedere nu o sa primesti prea multe plangeri de la sexul opus privind marimea.
Multumesc. Totusi. Ar incapea toata? Mai ales cand femeia este top, nu ar fi ciudat sau mai putin romantic daca nu ar intra toata?
Da, incape dar mai intai trebuie sa initiezi tu preludiul, sa o saruti, mangai, sa ii faci cunilingus, sa o dezmierzi si apoi nu mai trebuie sa iti faci griji de acest aspect, totul sta in a nu te grabi, gen fast sex, sex mecanic, contopitiva trupurile si nu te gandi la asta, ca daca te gandesti la acest aspect poti fi stresat in acel moment si sa ai probleme cu erectia, sa dai failed.
Okkkk. Totusi nu sunt chiar asa de experimentat haha. Mi-ai putea explica ce este cunilingus?
Sa ii faci sex oral , o va excita foarte mult si in loc de durere va simti placere
In primul rand tipa daca sta deasupra va conduce toate miscarile, va stii exact daca e pregatita sau nu pentru tine. Daca are experienta stie deja ce sa faca sau ce sa iti ceara.
O femeie măritată cu un bărbat cu sula mică e fericită când se culcă cu ăla.
Nu am inteles mai nimic din ce spui. O data spui ca femeile care vor un penis de 18 cm sunt niste nimfomane si ca nu e nimic romantic sa faca sex cu ceva mai mare iar apoi te iei si de alea care nu se multumesc cu un penis mic. Pana la urma...ce vrei tu de fapt sa spui?
Ma ...sa dea naiba daca la un penis de 18 doare ceva. Doar daca esti hiper uscata si intra asa ca tembelul. De durut, o femeie resimte surere de la 21-22 si in sus. Ce e sub 20 e absolut normal si fara dureri Indiferent cat de stramt e vaginul. Daca e lubrifiat bine,,, e doar placere
))) Daca ai vreo 25 te cred, daca nu...da... jucau teatru sau urlau de placere nu de durere
Stai linistit ca 17-19 cm nu e prea lunga, cand va gasi una mai lunga si mai groasa te va uita
Nooooooonameee întreabă: