Aww, aceasta drama prin care treci combinata cu iz de matrimoniale si faptul ca vrei sa te consolezi cu un baiat, m-a facut sa-mi curga o lacrima. Ai fost cumva cercetas?
Nu te schimba, nu, nu. De ce ai vrea sa faci asta cand esti gogoasa perfecta si peste ani vei fi barbatul care ii cere bani nevestei si permisiunea de a iesi cu prietenii (cu care te consolezi, desigur), la bere(suc, glumeam). Sa stii ca fetele adora baietii sensibili cu care sa schimbe pareri de farduri si cumparaturi, asa cum fac si cu prietenele lor. Nu te ingrijora, in caz ca se ia cineva de tine pe strada, va sa-i ea sa te apere.
Lasand asta la o parte, nu te ingrijora! Sigur se va gasi o fata care sa te iubeasca si sa tina la tine la fel cum tine la catelusul ei si apoi sa te insele cu urmatorul. Glumeeesc ( sau nu ).
Eu zic să înveți și să faci bani mulți, că altă șansă nu văd pentru tine.
Să fii nesimțit și tupeist e una, dar să ai **** e alta. Ești doar o fetiță, poate ai găsi mai repede un băiat.
Fratele meu din acest moment tu trebuie sa te incui in camera de luni-vineri si sa inveti TEMEINIC pentru MEDICINA UMF CLUJ, este CEA MAI PRESTIGIOASA UNIVERSITATE nu oricine intra acolo! frate din acest moment FACULTATEA este proritate NU PASARILE. lasa iubirea (nu exista) si concentreazate pe INVATAT! Cand vei ajunge in cel mai EVOLUAT SI DESCHIS ORAS din Romania lucrurile se vor schimba. Vei sta la CAMINELE UMF IULIU HATIEGANU CLUJ-NAPOCA unde te asteapta viata DULCE DE STUDENT, vei strabate TOATE cearsafurile campusului UMF IULIU HATIEGANU, o sa iti faci un grup de prieteni misto (acolo lumea e deschisa sociabila, oras studentesc si tanar), vei iesi in club cu ei, veti face chefuri in camin, mergeti la cabane, veti schimba fetele ca pe sosete, veti studia pentru examene. in studentie PRIMEAZA SEXUL! fara alte implicatii. frate invata sa te autodisciplinezi si sa ai tupeu iar clujul te va ajuta sa fi tupeist deschis si fara limite! acum DOAR INVATAT! TE ASTEAPTA CEA MAI DULCE PERIOADA A VIETII! mult succes fratelo
Pana acum, tu mi-ai dat cel mai ok raspuns. Cu o singura chestie nu sunt de-acord. Iubirea nu exista?! De cand si pana cand? Nu-mi spune ca totu-i pe baza de hormoni si doar atat, ca eu unul nu cred asa ceva... Omul este mai mult decat un animal care intra in calduri si doar se reproduce. El are si ratiune, si sentimente.
Uau... Sunt un baiat si am sentimente. Nu mi-e jena s-o recunosc. De parca as fi unicul asa... Si nu, nu-s homosexual. Am avut o admiratie pentru fete de multa vreme.
Daca nu ma crezi voi lasa STUDENTIA SI VIATA sa iti demonstreze acest lucru
Nu e loc de ironii aici... Daca nu ai de gand sa dai un sfat bun, mai bine te abtii. Si e valabil pentru toata lumea! Va rog sa fiti seriosi.
Si atunci cum Dumnezeu apar familiile? Parintii tai de ce s-au casatorit si te au pe tine? Ca asa le-or puscat lor hormonii? Da, sigur...
Ehe alte vremuri frate pe vremea aia casatoria era sacra acum ne-am emancipat
Trist ca o vezi ca pe o ironie si nu un avertisment serios.
N-are rost sa fortezi lucrurile, iubirea nu trebuie cautata, ea o sa te loveasca sau o sa se intample pur si simplu, cand e momentul. Pana atunci, invata si concentreaza-te pe viitorul tau. Viata de student o sa te implineasca pe toate planurile
Bafta.
Lasa dragostea balta, nu este bine sa incurci pe cineva, atata timp cat tu vei pleca curand la Cluj. Atunci poti da frau liber pasiunii tale pentru femei: bani sa ai!
Heii.
Nu ai de ce să te simți trist din cauza că nu ai avut o relație serioasă până acum. Ai doar 18 ani, ai toată viața înainte, sunt sigură că vei găsi fata potrivită la un moment dat, pentru că după felul cum ai scris îmi pot da seama că ești un băiat de treabă și sincer care nu ar căuta să profite de fete. E cel mai bine să rămâi așa. Stai liniștit, totul în viața asta se întâmplă cu un scop, după părerea mea nimic nu e întâmplător și toate lucrurile e mai bine să se întâmple la vremea potrivită. E bine că te axezi pe școală, pentru că acum e momentul să inveți cât mai bine ca să intrii la facultatea dorită .
P.S. Sunt fată, am aproape 16 ani și sunt din Oradea. Mi-ar plăcea să mai putem vorbi mai multe... ( trec prin ceva chiar asemănător )
Nu stiu cum, dar si mie imi place muzica, cant, imi place sa calatoresc, paraca as fi tu in versiune de fata, numai ca sunt din Iasi si am 12 ani, asa ca nu sunt eu aleasa :/
Și diferența de vârstă e puțin cam mare, deci... :/ Dar sunt convins că o să găsești și tu pe cineva. Dacă și eu la 18 ani am timp, îți dai seama tu, la 12 ani.
Mutubal întreabă: