| BloDAnDBoN3 a întrebat:

Saluuut!
Am o problema, iar aceea problema este legata de prietena mea.
Suntem impreuna de 3 saptamanii de zile, iar la scoala ne vedem cam rar, cand mai pot eu sa ma duc in pauze la ea (ea e clasa a 9 iar eu sunt a 10).
Eu am niste probleme la niste materii si nu pot merge in fiecare pauza la ea, dar o data de 2 ori tot merg.
Acum seara ma suna o prietena sa imi zica ca pe ea( iubita mea) a vazut-o la u parc cu altul se plimbau. Si mi-a spus ca ea a incercat sa il sarute. Acum de unde stie prietena mea chestia asta fiindca tipul pe care iubita mea a incercat sa il sarute este prieten bun cu prietena mea.
El a spus ca iubita mea a facut chestia asta sa ma faca gelos si chestii de genu. Intr-un fel tin la iubita mea dar si cand am auzit ca a facut chestia asta parca nu stiu. Nu-mi mai arede sa o mai vad.
Si mi-a mai spus intr-o seara ca "A fost la plimbare cu x-ulescu (nu dau nume aici)" iar eu nu am spus nimic, la care ea ma intreaba "Nu ai de gand sa spui nimic?" la care zic eu"Pai ce sa mai zic, sti doar ca am incredere in tine" la care face ea"Nu ar trebui etc."
Acum nu stiu ce sa fac as' vrea sa ma despart de ea fiindca chiar nu imi mai arde sa o vad, dar totusi inauntru-l meu inca mai simt ceva...
Ce sa fac? Va rog ajutor

2 răspunsuri:
| ShamelessQboy a răspuns:

Ehe, profita de tinerețe și te distrează, ai sa mai schimbi multe prietene până ai sa te opresti la o soție.
Deci nu fii frustrat si gelos ca suferi degeaba.

| BloDAnDBoN3 explică (pentru ShamelessQboy):

Ai mare, mare dreptate big grin