| JosePpPp a întrebat:

Salve! Dilema de amor thinking Sa o luam cu inceptul, eu am 16 ani tipa de care este vorba are 14. Destul de draguta. Acum 2 ani a stat cu un prieten bun de al meu si eu am facut mofturi si s'au despartit :]]. Tipa vorbea mai mult cu mine decat cu el.Revenim la prezent. Nu vorbesc des cu ea dar cand vorbesc cu cea vorbim numai chestii gen"iti plac intalnirile in cutare loc" "ce ai face daca un amic te'ar place "happy. Imi place sa bat apropouri si coopereaza pana si la intrebarile cu tenta sexuala thinking Nu se supara si ne place sa ne punem intrebari despre orice..viata sociala, familie, pana si partida perfecta cum ara arata si fantezii erotice rolling on the floor. Bateam apropouri sa o scot seara din casa sa ne plimbam noaptea si am intrebat'o daca ii place sa o tina cineva in brate si sa se uite la stele.A zis clarrr da happy. Este super draguta dar problema e ca nu stiu daca ii sunt simplu prieten sau poate ceva mai mult. ne stim de mai bine de 2 ani si am mai iesit cu ea de cateva ori si in cel mai bun caz a stat in bratele mele ptc ii era frig (asta fiind iarna ). Vreau sa aud pareri..ar merge nu ar merge si >dc?: Thumbs up! Funda love struck

Răspuns Câştigător
| Erika:) a răspuns:

In primul rand nu statea la tine imbrate pentru ca ii era frig, este doar o scuza folosite de fete pentru a se apropia. Daca discutati lucruri de genul acesta eu cred ca amandoi vreti acelasi lucru: sa fiti impreuna, dar amandoi va puneti aceiasi intrebare: "Sunt doar un prieten sau?". Nu va cunosc pe niciunul, dar pare ca sunteti amandoi timizi sa va apropiati unul de celalalt. Eu zic sa incerci nu ai nimic de pierdut, iar daca nu o sa o faci o sa te intrebi mereu: "Oare cum ar fi sa fiu impreuna cu ea", asa ca CURAJ, fa primul pas, sigur nu vei regreta. Succes, si sper ca ti-am fost de folos.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fata pare destul de precoce daca deja a stat 2 ani cu prietenul tau, adica de la 12 ani? Ce au facut ei in acesti 2 ani? Probabil ca el i-a aratat o parte din stele. Tu trebuie sa continui. Dar nu uita sa o saruti din cand in cand, mai mereu!

| JosePpPp explică (pentru neutrino):

Frate :]] cum sta treabathinking recitestewinking A stat cu el acum 2 ani. eu m-am suparat pe ei si s'au despartit =]]de atunci nu au mai fost impreuna, eu m-am suparat ptc il cunosteam pe tip si era un fatalau :]]. Dar imi place cum gandestiwinking

| Ioana380486 a răspuns:

Victoras Victoras. dupa atatea apropouri iti dai seama ca a inteles ca o placi. fetele asteapta ca voi ( baietii ) sa faceti primul pas. ce mai astepti? ia-o in brate, pupo, fai ce e mai nebunesc, dar daca te respinge prima data, a 2a oara nu mai incerca. bafta. :*

| Rose15 a răspuns:

Ar merge