In primul rand nu statea la tine imbrate pentru ca ii era frig, este doar o scuza folosite de fete pentru a se apropia. Daca discutati lucruri de genul acesta eu cred ca amandoi vreti acelasi lucru: sa fiti impreuna, dar amandoi va puneti aceiasi intrebare: "Sunt doar un prieten sau?". Nu va cunosc pe niciunul, dar pare ca sunteti amandoi timizi sa va apropiati unul de celalalt. Eu zic sa incerci nu ai nimic de pierdut, iar daca nu o sa o faci o sa te intrebi mereu: "Oare cum ar fi sa fiu impreuna cu ea", asa ca CURAJ, fa primul pas, sigur nu vei regreta. Succes, si sper ca ti-am fost de folos.
Victoras Victoras. dupa atatea apropouri iti dai seama ca a inteles ca o placi. fetele asteapta ca voi ( baietii ) sa faceti primul pas. ce mai astepti? ia-o in brate, pupo, fai ce e mai nebunesc, dar daca te respinge prima data, a 2a oara nu mai incerca. bafta. :*
Fata pare destul de precoce daca deja a stat 2 ani cu prietenul tau, adica de la 12 ani? Ce au facut ei in acesti 2 ani? Probabil ca el i-a aratat o parte din stele. Tu trebuie sa continui. Dar nu uita sa o saruti din cand in cand, mai mereu!
anonim_4396 întreabă: