Eu as alege telefon mobil. De ce? Am un telefon si laptop car eisi fac treaba foarte bine. Telefonul
Aleg laptop-ul.
La telefon mereu o sa ma deranjeze si cine nu as vrea,calculatorul ma tine inchisa in casa, un laptop imi da libertatea de miscare de care am nevoie si nici nu ma bate la cap, il deschid si-l inchid cand vreau...
Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsurile date, dar cred că eu a m pus puțin greșit întrebarea, am vrut să spun ce a -ți alege dumneavoastră dintre calculator și telefon, dacă ar fi să fiți undeva pe o insulă izolată, de lume, și a-ți fi doar voi singuri, vă cer scuze pentru gramatica mea care este la pămînt,(are împămîntare să nu curenteze.)
Buna si tie! as alege telefonul, doar asa pot comunica cu persoanele dragi mie, mai ales ca mama nu are calculator...o zi buna!
Ce mi-ar fi mai util.eu momentan am si telefon si calculator. daca mi-ar trebui un laptop, as renunta la nu stiu ce telefon de fite pentru scoala sau pentru treburi mai urgente!
Laptopul e si portabil ca telefonul si are memotia unui calculator.E 2 in 1.
DEPINDE eu unu as zice calculator daca stai mai mult in casa sau telefon daca stai pe afara dar pnm i-ati calculator ca telefon poti sa iti iei si u cu banii tai
Telefon.dar sa fie unul bun
deci sa inteleg ca intrebarea asta nu este si pentru domni?)