anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scenariu ipotetic de (aproape) sfârșit de săptămână.

Să zicem că sunteți părinții unei fete. Ea este majoră. Vă mărturisește că se duce la un tip cu vreo 10 ani mai mare de vârstă decât ea, dar divorțat și care locuiește singur. Îi place de el de mai multi ani, dar pe atunci era însurat.
Se duce seara la el acasă și sta vreo 3 ore, revenind pe la 21:00 sau 22:00.
Va spune că se sărută cu el, stau de vorbă, fumează și că a stat în pat cu el, îmbrăcați, fara să facă sex, că doar s-au sărutat in rest au stat la taclale.
De câteva luni se întâmplă treabă asta iar ea insistă totuși că nu a făcut sex cu el.

Ați crede-o?
Vi se pare plauzibilă teoria ei?
De ce da? De ce nu?

Răspuns Câştigător
| Michele7 a răspuns:

Păi dacă este majoră nu este datoare să ofere prea muuulte explicații... eventual să fie totul scurt și la subiect, fără prea multe drame. E majoră și liberă să aleagă persoana pe care o iubește.

13 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Depinde de cum este fata crescuta, daca a fost tinuta din scurt si va face ce doreste sau i-au fost oferite atat libertati cat si limite, destul cat sa fie matura si responsabila (vorbim de autonomie). Recunosc ca mi se pare plauzibila situatia fiindca si eu am facut asta.laughing Indiferent cat de greu de crezut este pentru unii de pe aici, exista si persoane pentru care Netflix and chill nu inseamna sex, ci un film si/sau un pui de somn.

| wildthing a răspuns:

Eu nu stiu ce fata da asemenea detalii parintilor, despre interactiunea ei cu un barbat.

| Violleta2022 a răspuns:

Hai sa fim seriosi, doi adulti care se plac si stau ore bune singuri in casa, unul langa altul, fara sa faca sex?
Povestea poate fii adevarata doar daca barbatul este impotent, ca altfel nu este credibila.
In orice caz, nu inteleg de ce ar trebui sa dea raportul mamei, odata ce spui ca amandoi sunt adulti, deci viata lor intima ii priveste, chiar daca ala este mai batran ca ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru wildthing):

Și dacă totuși ar da, ce ai crede?

| FreddieM a răspuns:

Ca părinte, m-aș simți inconfortabil să-mi spună detalii despre viata ei intima, și as ruga-o sa le pastreze pentru ea.
Cheers

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

NU este plauzibila, bag mana în foc ca ei doi rup patul de pe vremea când încă era însurat mosulica

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru dullcat):

Poftim? vrei sa spui ca te duceai acasă la un barbat insurat sa va uitati la filme pe Netflix?

| Emma30555 a răspuns:

Dacă sunt la început ar fi plauzibil. Dacă se vad de ceva timp, luni, nu ar fi plauzibil, fiindca doi oameni care se plac, se înțeleg, în mod normal fac și dragoste, de ce nu ar face? Doar dacă ea e virgina și vrea sa se căsătorească înainte.

| relian a răspuns:

Daca fata spune ca joaca table sau carti, asa o fi laughing dar daca o vad pot sa spun si altceva laughing cand faci sex arati altfel, mai ales daca cunosti persoana bine.

Daca ambii se plac, atit in teorie cit si in practica, si-o trag aia fara probleme.
Problema e in alta parte, c e te intereseaza pe tine daca a facut fata sex cu ala sau n-a facut?
Banui ca este ceva o ruda si te bagi si tu sa cercetezi, ori sa nu zici ca e fica ta laughing ca ai o fata facuta la 16 ani, care acu are varsta ce o aveai si tu cand s-a intamplat. Orice este posibil, mai ales ca pui o intrebare asa.

Deci este ficata sau e ruda mai pe departe? Sex garantat au facut si asta fac sde fiecare data cand merge la respectivu, asta sa stai linistita laughing sau poate sa te agiti si mai rau

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă e majora se ce i as cere detalii despre viața sexuală?

| Miruna333 a răspuns:

As crede-o, as avea incredere in ea si in felul in care am crescut copilul pentru a nu se ascunde de mine. Daca s-ar ascunde, ar insemna ca as esua ca mama. Dar normal ca i-as comunica ca mi se pare ireal ca nu fac sex, cum sa te duci luni de zile la cineva si sa stai ca batranii. As intreba-o unde e problema de nu doreste mai mult

| dullcat a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu.Eu am raspuns la ultimele intrebari din postare. Spre deosebire de altii, eu am bun simt si nu am iesit niciodata cu oameni care se afla in relatii, fie acestea obisnuite sau chiar casatorie.

| darrio2007 a răspuns:

De ce mi-ar spune asa ceva? Este viata ei, fiind majora. Tu asa procedezi?