anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scenariu ipotetic.
Să zicem că aveți la locul de muncă un șef corect, jovial, cinstit, echitabil, cu o imagine bună în societate, însurat și cu o familie frumoasă și unită.
Pe de altă parte, aveți în colectivul vostru o colegă muncitoare, cuminte, responsabilă și timidă.
Șeful o apreciază și glumește cu ea, glume decente și în limita bunului simț.
Într-o zi, seara, într-o încăpere mai izolată din incinta unde lucrați, intrați cu alți câțiva colegi de muncă (vreo 3, 4) și îi surprindeți pe cei 2 îmbrățișați și... sărutându-se. Lumina este stinsă dar o aprindeți voi.
Cum ați reacționa?
În ce fel v-ați schimba părerea despre cei 2?
L-ați spune nevestei?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Cu siguranta ar iesi barfe pe la spate si cea mai judecata va fi angajata

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mi-as vedea de treaba.

| Drimmero a răspuns:

Doar nu voi fi mai fraier, voi cere o marire de salariu, un post mai bun si toata lumea va fi fericita, nu voi ciripi nimic, voi fi doar un negociator bun.

| Hammurabi a răspuns:

Păi ce să-ți zic, șeful nu prea e corect și cinstit dacă se combină cu o angajată. Și nici prea deștept nu e.
Iar colega, numai "cuminte" nu e. laughing
Ăsta e un puzzle care nu poate fi rezolvat în nici un fel.
Orice variante ai gândi între un șef însurat și o angajată, mereu îți va da cu virgulă, n-are cum să se potrivească.
Iar nevestei lui, nu trebuie să-i spună nimeni. Va afla oricum cu viteza fulgerului. laughing Așa funcționează lumea în care trăim.

| Emma30555 a răspuns:

Niciodata nu as fi paracioasa, nu m as baga niciodata, problemele si le rezolca fiecare, in plus as creea probleme tuturor deci pâra nu e o solutie iar familia lui chiar nu are vina. Mi as schimba parerea da. Fata nu mi s ar mai parea asa cuminte, nici el familist. Pe de alta parte nu as judeca, poate oamenii s au indragostit, asta este, dar nu as intelege de ce nu fac lucrurile astea in privat, sa se asigure ca usa e inchisa, sa se asgure ca nu vine nimeni etc. Aici as da vina pe sef pentru lipsa de responsabilitate.

| LordCristobal a răspuns:

Eu as muri de ras la început dar nu m-aș baga în viața lor.
Până la urmă se va descoperi mai devreme sau mai târziu infidelitatea lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-aș face pur și simplu că nu văd, și nu m-ar interesa ce fac decât dacă colega e și soția mea, aș uita pe loc ce am văzut și nu aș spune mai departe.

Dacă ar fi posibil aș acoperi sa nu vada nici cei 4-5 cu care am intrat, eventual stingand lumina.

| EzSimple a răspuns:

Eu as organiza o uniune cu alti muncitori si asi refuza cu ei sa lucrez pana ce nu avem un loc de munca mai prietenos si cu salarii mai decente.