| Mr.Sex a întrebat:

Scuzati ca pun o intrebare asa stupida, dar sunt foarte interesat la fel ca multi baieti care nu cred ca s-au gandit sa posteze:
In caz ca a aflat cineva cumva. Ce gust are sperma?

18 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

rolling on the floor
Bai, stii vorba aia: curiosii mor repede? Incearca, sa nu patesti ceva!

| nobody_9468 a răspuns:

Nu stiu.Cand aflu iti spunwinking.

Bafta.

| unione a răspuns:

Sperma nu are mereu acelasi gust, difera de la zi la zi...
Depinde de ce ai mancat sau ce ai baut...se spune, dar nu e 100% adevarat...Fiecare cantitate de sperma ejaculata contine intre 5 - 7 calorii si intre 300 - 500 de milioane de spermatozoizi. In rest in lichidul seminal se mai gasesc fructoza, apa, acid ascorbic (vitamina C), acid citric, enzime, proteine, fosfataza, zinc, nimic ce ar putea sa o faca un bun inlocuitor al unui baton de ciocolata

| sasha a răspuns:

Bravo frate esti cel mai tare si eu sunt curios dar nu ma tine sa gust si tu sper ca sti ca nu o sa primesti raspunsul concret sa iti spuna cine clar ca o gustat si ce gust are rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor bravo sa o ti tot asawinking

| George1510 a răspuns:

Prea tare intrebarea rolling on the floor totusi ia o gura, categoric nu vei muriwinking

| AndutzaAndu a răspuns:

Păi, gust-o.

| cretzufinish a răspuns:

Nu dezvalui nimic din experienta pentru ca nu cred ca e important. :) Iti spun ca gustul spermei e in functie ce alimente consumi, nu e la fel la toata lumea, difera de la persoana la persoana. De evitat berea, pentru ca transmite gustul amar.
Pt viitoarea experienta citeste mai multe aici: http://www.lady4ever.ro/......dulce.html :)) Papa

| εїз a răspuns:

Wow. intrebarea asta chiar m-a dat peste cap!

| εїз a răspuns:

Lol. cum sa pui asemenea intrebari? rolling on the floor))))))0 e prima intrebare. pai vezi dracu incearca si tu rolling on the floor

| Octavutzu a răspuns:

Daca o servesti pe pizza are gust de pizza

| Raisa a răspuns:

Mama mama Mr.Sexsmug cu ce ne incapatanam aici?
eh...asculta si tu "balada p i z d e i " pe youtube si vei vedea ca sperma e ca p i z d a. difera de la femeie la femeie, in cazu vostru de la barbat la barbat.DECI.tongue bafta. aa si difera si in functie de ce alimente consumi in ziua respectiva.tongue
pa si succes!

| Creolina a răspuns:

Intreabale p`ale d p centuralaughinglaughing ca alea sigur stiulaughing

| danco a răspuns:

La intrebarea asta iti poate raspunde orice fata. roaga-ti prietena sa iti zica.

Răspuns utilizator avertizat
| Mr.Sex explică:

N-am prietena. nu mai spuneti atata.
Ce naiba. Doar nu ne cunoastem? Nu-mi spune-ti ca n-a gustat nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia cu paine :X sh ai sa vezi laughing

ce intrebare stupida?

de ce nu intrebare cum e sa fi p stop laughing

lol laughing

scuze ca st asa directa big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba O Fata Mai Bine Sa Fiu Sincer! Bafta, Funda?

| zam a răspuns:

Roag-o pe prietena ta sa te sarute dupa ce-ti face un oral... depinde de la persoana la persoana...de cele mai multe ori e sarata. din punctul meu de vedere are un gust uniclaughing