| andreea678585 a întrebat:

Va rog, e urgent ....saptamana trecuta am avut o altercatie cu o colega printre care m-am ales cu o lovitura in spatele capului si una la tampla.
De saptamana trecut prezint niste dureri de cap care incep usor dupa se intensifica, nu am pofta de mancare, am stare de somnolenta si nu pot da prea multe atentie lucrurilor din jurul meu ...am o stare de moleseala plus ca atunci cand ma enervez incepe sa mi se roseasca fata si sa ard, sa tremur.
Am vrut sa ma duc la medic dar pun lucrurile astea pe seama loviturilor, gen ma dor loviturile si peste ceva timp sa o imi treaca, credeti ca ar trebui sa ma duc urgent?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Exact, ar fi cazul sa fii consultata de urgenta fiindca toate senzatiile descrise pot reprezenta efectele loviturilor respective si din acest motiv cu atat devine imperios mai necesara consultatia medicala, probabil chiar si o tomografie. Multa sanatate!

| andreea678585 explică (pentru corbulalbrosu):

Of, nu crezi ca e doar din cauza loviturilor si imi va trece in timp?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru andreea678585):

Bineinteles ca exita posibilitatea ca totul sa treaca fara nicio urmare, insa preventia este binevenita mai ales cand este vorba de zona craniana. Incredibil dar adevarat, un tanar a murit zilele trecute din cauza unei embolii, provocate de o simpla lovitura la gamba (fluierul piciorului).

| andreea678585 explică (pentru corbulalbrosu):

Doamne fereste.
Astept luni sa ma vada un medic.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru andreea678585):

Nu am dorit sa te sperii prin raspunsurile mele ci din contra sa te constientizez ca rolul medicinei este cel de a ne ajuta si face viata mai sigura. Multa sanatate!