Prost? nu prea cred...inseamna ca tine cu adevarat la ea si intelege faptul ca probabil ea nu este pregatita sa faca acest pas.
Din moment ce intrebarea e pusa la dragoste si sex cred ca stii si tu raspunsul...
Pe tine) (glumesc)) (esti f norocoasa)
pe langa altele, poti cauta bratari identice pe care sa le purtati amandoi. i ai putea spune ca iti doresti sa nu vi le mai dati jos niciodata
Buna.Nu stiu ce sa zic Ce zici de un lant / bratara depinde ce poarta el? Un lucru de al tau la care ti enorm de mult sa il pastreze / poarte depinde.Un parfum, un pachet de prezervative si inauntrul lui scrieri pe o foaie mica "Te Iubesc" (Nebunesc dar amuzant si destul de bun).Cam astea miau venit pe moment. Sper sa te ajute.Succes,multi ani din partea mea, relatie placuta
Ii faci cadoul potrivit pentru el, pe gustul lui, un ceas ( daca poarta, vezi sa fie unul de calitate, nu SH, chinezaraie, daca-ti permite bugetul ). Repet, ce-i place lui si ce gusturi are
Faci ceea ce vrei tu sa faci, ceea ce crezi ca ar fi special pentru el, incearca sa te gandesti la ceva care stii ca i-ar place. Daca vrei sa il "onorezi" asa cum a facut el, incearca sa ii intorci "favoarea" fara ca el sa isi dea seama. Deci tot asa, cadouri multe si o surpriza neasteptata
Nu stiu daca ati vazut, dar tipu' a dat buzna la 12 noaptea cu niste cadouri minunate si voi vreti sa-i cumpere parfum si album? )
Ai putea sa-l astepti in ziua respectiva acasa la el,cand se intoarce de unde s-o intoarce cu o masa romantica,cu lumanarele, lalalalaa, dupa asta sa-l servesti cu tort, apoi sa devi ceva mai perversa si sa treceti la treaba.
Sper ca te-am ajutat, o zi buna :*
Ce-ar fi sa ii faci un album foto cu voi doi si amintirile voastre pe care n-o sa le uitati niciodata!
Pe album poti scrie de exemplu pe coperta litera cu care incepe numele tau si litera cu care incepe numele lui! in plus poti sa ii dai o felicitare.sau in locul felicitarii poti cai faci un tort pe care sa scrie la multi ani iubitule!
Deci bafta!
Funda te rog?
anonim_4396 întreabă: