Mai mult ca sigur da, nici daca se spală foarte bine si tot cred.
Spermatozoizii au o durata de viata de destule ore deci nu se pot sterge asa fara sa rămână urme...
Pe baza descrierii modului in care este intretinut sexul se poate afirma si considera ca sexul practicat de tine este de fapt un sex neprotejat cu ejacularea spermei in vagin de fiecare data in fiecare din reprizele a 2-a, 3-a,...''n''-a, a fiecarei partide de sex cu mai multe reprize. Dupa fiecare ejaculate in uretra ramane o anumita cantitate de sperma care in decursul reprizei urmatoare se scurge in mod ABSOLUT sigur din penis direct....IN VAGIN. Faptul ca femeia nu a ramas insarcinata si a inceput menstruatia reprezinta o pura intamplare, sau/dar exista si posibilitatea ca cel putin unul sau chiar si ca ambii parteneri de sex sa fie afectati de INFERTILiTATE. Faptul ca procedati in acest mod iresponsabil, ilogic si irational, denota dorinta voastra de a deveni parinti. Succes!
Neprotejat, da.
Nu m-am spermat nici o data in ea sau uretra, am scos penisul la cel putin 10-20 cm de vagin.
Durata de la un act la altul era de 5 min aprox. Inca mai putea curge?
Ea azi a fost pe stop.
Cu 6 zile in urma avea o pofta de mancare iesita din comun 2 seri, apoi seara urmatoare a avut pofta de ceva dulce.
2 zile mai tarziu a inceput menstruatia, am facut sex, chiar si asa. azi se fac 4 zile de menstrutie si facuram de 4 ori.
Tocmai ce mi-a dat mesaj.
" iti zic ceva dar nu te sperii " (ea)
" ce anume? " (eu)
" imi e rau "(ea)
Sperma ramasa in uretra dupa ejaculare, fiindca are o consistenta vascoasa si este si foarte aderenta/lipicioasa, ramane lipita destul de bine de peretele uretrei in primele 10-15 minute. Insa dupa trecerea acestui interval de timp, intervine procesul de fluidizare si astfel sperma devine din ce in ce mai lichida si in mod absolut sigur intotdeauna dupa trecerea celor 10-15 minute incepe sa se scurga/prelinga invariabil si pe nesimtite uneori o perioada care poate dura chiar si 2-3 ore, in afara penisului si ghici unde... ori in vagin ori in chiloti daca intre timp barbatul NU urineaza. Timpul dintre 2 reprize adica cel de 5 minute este tocmai cel necesar pentru ca sperma sa inceapa sa se scurga. Menstruatia reprezinta de regula GARANTIA ca NU s-a format si NU exista o sarcina instalata in uter. Cel putin de asta data. Dar NU uita, s-ar putea ca data viitoare sa nu mai fiti la fel de norocosi. Sanatate!
Chiar daca a venit menstruatia.
Noi tot am mai facut.
Este riscul mai mare de a ramane insarcinata pe stop? Azi posibil sa fii fost ultima zi.
Da, sunt 99% sanse sa ramai isnarcinata daca tu esti in perioada fertila si sunt mai multe aprtide de sex consecutivl, deoarece, intotdeauna ramane sperma de la partida anterioara, care se scurge in priemle secunde in vaginul fetei, de cum este reintrodus.
Tine-o tot asa si luan asta o puneti de-un bebelus!
Riscul de sarcină în situații de acest gen sunt enorme.
Dacă a(i) avut deja ciclu, ați scăpat de data asta, dar nu se știe de câte ori o să mai aveți un astfel de noroc!