De ce ipostaza ar fi "ciudata"?
Fiecare face ce vrea, se pupa cu cine vrea, face sex cu cine vrea.Ce ma priveste pe mine ce fac ceilalti?
In plus, de ce m-as deplasa doar pentru ca am auzit o masina pe strada?
Nu m-ar interesa. E treaba lor. Poate ca as incerca sa ma gandesc sa vad cam ce ar fi. Eu sunt barbat si ma gandeam o data cum ar fi cu un barbat. Mi s-a facut greata. La fete imi place sa ma gandesc.
Nici o reactie ciudata, totul normal si simplu, doua femei care sunt probabil prietene, colege sau rude.
Ma si revad in ipostaza asta, eu si o prietena de-a mea care-i mai mica cu vreo 10 ani decat mine, pe care o iau frecvent de acasa si mergem la cumparaturi impreuna, fiindca ea nu sofeaza. Totdeauna ne imbratisam si ne pupam pe obraz cand ne vedem si la plecare la fel, cand o duc acasa, in fata portii ei.
Chiar nu vad nimic ciudat, curios sau comentabil in situatia asta!
De ce se presupune ca sunt heterosexuale?
De ce as face eu presupuneri despre sexualitatea cuiva? Doar pentru ca o femeie este maritata cu un barbat, sau are copii, nu inseamna ca este hererosexuala.Tocmai asta este problema cu aceste etichete sociale...
Nu ar fi mai simplu sa nu ne pese cu cine se saruta ceilalti si ce tip de viata duc?
Sau si mai simplu, sa nu ne intereseze asa tare cine trece cu masina pe strada noastra?
As crede ca nu ma priveste viata personala a altor oameni, as intra inapoi in casa si mi-as face un ceai.
P.S. Mai ai multe scenarii din astea cu doua femei, una mai tanara si una mai in varsta?
Eu nu răspund când sună interfonul... Crezi că m-aș duce să văd ce mașina a trecut?
Tot nu mi se pare nimic ieșit din comun. Femeile mereu fac gesturi afectuoase între ele, chiar dacă sunt hetero.
De exemplu, mama mea e foarte îndrăgită în general, e o persoană energică, sociabilă, caldă, de gașcă. Mereu o îmbrățișează prietenele, o pupă, îi spun că o iubesc, fără să adauge ''prietenește'' pentru că e evident, gesturile astea sunt comune, nu mi se pare că sunt văzute ca gesturi lesbiene/romantice.
Și ai crede că se ascund în societate ca să nu fie blamate, mai ales cea cu soț și copii?
In primul rand se ascund pentru ca e un amantlâc, una dintre ele fiind maritata...la fel s-ar ascunde si daca ar fi barbat si femeie. In al doilea rand, se ascund pentru ca nu-si doresc sa se stie ca sunt bisexuale/lesbiene, in Romania fiind multi cei care nu sunt obisnuiti sa vada asemenea cupluri si astfel ar sari in ochi si s-ar duce vorba cu mult mai usor.
As fi plecat imediat, poate vor putina intimitate daca stau intr-o masina noaptea ca sa nu fie vazute, nu crezi? Iar parerea mea (complet irelevanta): nu ma intereseaza atita timp cit nu ma afecteaza pe mine, e viata lor, deciziile, pasiunile, dorintele etc. srict personale, poate nu se intampla absolut nimic depinde de fiecare cum interpreteaza o situatie, sau poate au o viata secreta amoroasa, oricum ar fi care e sensul unei investigatii
Sincer as crede că e ceva între ele, ceva amoros, dar dacă nu aș vedea toate detaliile pe care le ai spus tu, eu de obicei nu observ de la distanță amănunte, probabil nu aș crede nimic, decât că sunt prietene
beausingurlamasamea întreabă: