| Misou a întrebat:

Se poate afla din analizele ce se fac pentru carnetul de sofer daca sunt virgina sau daca am vreo bts?

12 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Daca esti virgina poate vedea numai medicul ginecolog.
BTS-urile se vad daca se fac analizele specifice. Dar ai suspiciune de BTS-uri? asa tanara?
Concluzia este ca nu se vad...

| Hαppiηеss a răspuns:

Daca mai esti virgina poate sa isi dea seama decat un ginecolog in urma unui control, iar pentru BTS-uri trebuie sa iti faci testul de secretie tot la ginecologie, deci nu cred ca o sa-ti ceara astfel de teste pentru un carnet de conducere.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Altcineva care sa dezvirginat de la 13 ani si parintii inca nu stiu happy

| pietrean a răspuns:

Ce legatura poate avea HIMENUL cu SCOALA DE SOFERI?
Tu crezi ca doar virginele, pot face aceasta scoala?
Ti-e frica sa nu se afle ca nu mai esti virgina sau ca nu te mai primeste la scoala de soferi?
Mare e gradina aluia de sus!

| AndyLavy a răspuns:

Nu. nu iti iese la analizele de sange daca esti sau nu virgina.Asta se poate dovedi la un medic ginecolog.
Pentru a afla daca ai vreo bts, trebuie sa faci analize speciale, lucrul asta nu reiese la analizele de rutine.
Asa ca stai linistita..ca nu are nicio legatura una cu alta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E incredibil cum dupa 18 ani de convietuit pe planeta, unii oameni pot fi atat de cretini. Eu zic ca ai noroc ca nu se fac teste de inteligenta pentru permisul de conducere, pentru ca ai fi condus o bicicleta pentru tot restul vietii.

| mona a răspuns:

Virginitatea cu carnetul de sofer nu are nicio legatura, analizele ce le faci pentru carnet nu sunt asa speciale si nu se afla daca ai bts

| Kirito21 a răspuns:

Daca exista si cea mai mica suspiciune ca ai avea un BTS mergi la un control ginecologic nu mai astepta.

| Misou explică (pentru PreaDulcePreaFin):

Nu m-am dezvirginat de la 13 ani, ci de acu' o luna. si n as vorbi aiurea daca n-as fi in cunostinta de cauza. daca nu stii cum s a intamplat, taci. doar ca sa stii, n a fost voit.

| Misou explică (pentru Kirito21):

As merge, dar nu pot. n-am bani.

| Kirito21 a răspuns (pentru Misou):

Incearca la medicul de familie poate iti da trimitere, explica-i si faptul ca nu-ti poti permite un consult de specialitate si poate gasiti impreuna o solutie.

| Misou explică (pentru Kirito21):

Iti multumesc!