anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se poate ca unei fete la prima partida de sex sa nu ii curga sange? Sau minte ca era inca virgina?

24 răspunsuri:
| ionutsimpplu a răspuns:

Da e posibil, fiecare fata are vaginul diferit. la unele fete apare sangerarea la altele nu. sper ca te-am lamurit

| anothernothingthing a răspuns:

Sangele care curge la dezvirginare e din cauza himenului, care nu a fost "deranjat" pana atunci. Daca nu i-a curs sange probabil s-a nascut fara el (sunt putine fete care se nasc fara el, dar se poate!) sau era foarte subtiat, ori rupt din cauza unor activitati fizice. Se poate subtia si ajunge la rupere chiar si de la mersul pe bicicleta, cu atat mai mult daca a facut vreun sport de cand era mica.
Aici poti sa gasesti mai multe lucruri:

http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657

Sper ca te-am ajutat.

| baru a răspuns:

Da, se poate!

| ionutsimpplu a răspuns:

Da se poate fiecare fata are vaginul diferit. la unele fete apare sangerarea la altele nu sper ca te-am lamurit
.

| mvm23 a răspuns:

Se poate. Mie nu mi-a curs.

| NuMaContrazice a răspuns:

Da, se poate sa nu curga sange dar se poate si sa te minta. Daca nu ai m-ai facut sex pana acum nu prea ai cum sa-ti dai seama, dar daca ai m-ai facut inainte cu una ce nu era virgina ar trebui sa intre mai greu decat la aceea.

| Anomisusususususus a răspuns:

Se poate. dar tu daca nu esti prost simti acest lucru

| Danysan a răspuns:

Se poate dar sunt atat de rare incat pot spune ca e ca si cum ai cauta acu in caru cu fan...

| neutrino a răspuns:

Acum asa se poarta, baietii sunt mai creduli!

| w0nderboy a răspuns:

3241241e12e12r4315ewqggq341321e1dw1wd1wd,.12,3.12,3.1,d.,12.de,.1,2,.4e12.4,13.51gt.g,32.1g,.1,341t321gt13g,.1g,1.,g3,.fg.,qq.2,3,q4,.12r,.1.2,t.12,t,.q.t,.q.t4 4q26.6,s6776876977699765465464342532.53532,.532,.532,.532.ahquwrăalyeimer213123'[[[[''...,.=p213091u231j2rk1m2foi210it10-23kklmghhptptpj129h312rn,12pe].

Memorează şi zi-mi codul pe dinafar, după pune-ţi numele Mike Ross.

| SunnyDay88 a răspuns (pentru anothernothingthing):

Sau poate fi elastic.

| h3r a răspuns:

Nici tu n-ai încredere?

Răspuns utilizator avertizat
| Oana92 a răspuns:

E posibil sa nu sangereze. Nici eu nu am sangerat.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, se poate!

Este suficientă o penetrare ce 2-3 cm pentru a RUPE himenul...

Din moment ce ai penetrat-o, cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), chiar dacă NU a curs sânge.

La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.

Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % )...

Sau, poate fi vorba de o deflorare parţială ( rupere parţială a himenului ) şi la următoarele 1-2 contacte sexuale este posibilă sângerarea.

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Toate cele bune.

| SelenaMe a răspuns (pentru Anomisusususususus):

Si dupa ce sa imi dau seama?

| SelenaMe a răspuns (pentru h3r):

Asa avea incredere daca as stii ca are un istoric ok. Dar din moment ce ea agata baieti eu ce sa cred?

| SelenaMe a răspuns (pentru NuMaContrazice):

La mine a fost prima data. Deci daca e adevarat ca era virgina care erau celalte semne dupa care sa imi dau seama ca ea puta fii virgina

| h3r a răspuns (pentru SelenaMe):

Să-ți răspund în totalitate...te poți lua după comportamentul ei, frica ei de durere, de neliniște. În funcție de cum s-a comportat!
Acum, în mare parte tuturor fetelor le curg sânge, însă chiar dacă e așa...nu înseamnă că asta e o regulă, că e obligatoriu.
Și...da, ar mai fi varianta asta, tu fiind nepriceput te putea duce de nas, ea fiind deja trecută prin mai multe și te-a mințit.

Sa iti povestesc cum a fost la mine. Deci eram cu ea in pat si ne sarutam si atunci mi-a intrebat daca vreau sa o facem. Am zis si da si ea a scos din gentuta prezervativele. Nu mi s-a parut ca i-ar fi fost frica. De aceea intreb pentru ca mi se pare ca ma minte. In fine ca in timpul partideai gemea.

Mike.ross24 e idul meu. Daca vrei sa vorbim mai in detaliu, ca nu prea stau bine la capitolul dragoste da-mi add. Promit ca nu o sa te intreb de viata ta personala.

Îmi poți da mesaj, am ceva probleme cu mess-ul momentan.
Cât despre fata ta, posibil să nu fi fost virgină.
Ești de mult cu ea?

Ne-am cunoscut in mai anul trecut. In ianuarie am fost impreuna pentru 2 saptamani. Am mai fost pentru o luna si o saptamana (ne-am pus pe 1 iunie). Si apoi ne-am reinpacat miercurea ce a trecut cand am facut si dragoste. Are 18 ani

Și tu câți ani ai?
Cred că orice ți-am spune despre ea...n-ar ajuta cu nimic, nici n-ai crede.

Fă ce vrei cu ea, nu cred c-o deranjează! Ai grijă!