| i86e2 a întrebat:

Se pot purta discutii interesante cu femeile?
Nu-mi amintesc sa fi purtat vreodata o discutie interesanta cu vreo fata/femeie, dar imi e usor sa-mi amintesc discutii interesante cu baietii, chiar recent am avut o discutie interesanta despre universuri simulate.
Trebuie sa recunosc ca pe mine ma pasioneaza stiinta si tehnologia, desi ma intereseaza o gramada de alte lucruri, cam orice de la religie si filosofie pana la calculatoare si sisteme de operare, dar astea fac parte din tehnologie. Cred ca mi-ar placea sa am discutii care sa-mi stimuleze neuronul singuratic.
Nici cu masculii nu prea pot purta discutii interesante, ca nu ma intereseaza fotbalul si cat se poate discuta despre femei? Majoritatea femeilor par sa fie interesate de shopping, dieta, frizuri, muzica de kk, emisiuni imbecile, chestii d-astea superficiale care nu ma intereseaza pe mine.

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Buna. Bineinteles ca se pot purta discutii interesante cu noi femeile. si nu zic asta doar pentru ca sunt femeie. Tu fiind baiat(nici nu ti-am vazut profilul), te-ai intelege mult mai bine cu o femeie, la fel si noi cu baietii. Toti avem ceva interesant la noi, trebuie doar descoperitwinking.
Ah si cat despre shopping, diete, frizuri si etc. nu sunt o adepta la cele mentionate, nu pentru ca nu le practic sau ceva de genul, ci sunt mult alte chesti mult mai importante pentru mine. Deci insist! Se pot purta discutii interesante cu femeiile, totul vine de la sine si bineinteles, mintalitatea respectivei femei. Numai bine si sper ca nu am deranjat cu acest raspuns.

11 răspunsuri:
| luliluli a răspuns:

Daca vei incerca sa porti discutii interesante cu femeile, pe subiecte alese de tine (nu pe subiecte care ti se par stupide dar pe care le abordezi atunci cand incerci sa dioscuti o femeie), vei constata ca se pot purta discutii interesante cu femeile! Si inca ce interesante!

| hotshotb a răspuns:

DA SE POATE.Depinde doar de ce fel de discutii e vorba si daca ajungi sa cunosti persoana respectiva.Depinde si de personalitatea fetelor...cu unele nu poti cu unele poti.Intre baietii e altceva...ne permitem mai multe fara sa ne intereseze prea mult parerea celuilalt

| i86e2 explică (pentru hotshotb):

Poti sa-mi dai un exemplu de discutie interesanta pe care ai purtat-o cu o femeie?

| hotshotb a răspuns (pentru i86e2):

Da.Am vorbit despre chesti gen PARANORMAL... fantome vampiri varcolaci...intamplari din viata fiecaruia care au fosr mai ciudate. Tiam zis depinde ce intelegi prin interesant

| i86e2 explică (pentru h3r):

Salut, nu deranjezi, esti culmea. Ai dreptate, toti au ceva interesant, trebuie doar descoperit. happy Multumesc de raspuns.

| h3r a răspuns (pentru i86e2):

Cu cea mai mare placere happy, sper sa tii cont de ce ti-am zis. Numai bine!

| i86e2 explică (pentru hotshotb):

Mda, eu cand aud de paranormal, mi se intoarce, dar iti inteleg punctul de vedere.

| hotshotb a răspuns (pentru i86e2):

laughingfiecare cu ce crede.ti-am zis depinde de ce ti se pare interesant

| i86e2 explică (pentru h3r):

Voi ține cont, era sa zic ca voi ține tont. happy Numai bine.

| h3r a răspuns (pentru i86e2):

Te-am intimidat laughing.
Glumeam! Take care.

| Sakura25 a răspuns:

Chestiile de shopping, diete.etc bla bla bla...plictisitoare si pentru mine, dar poate ce e plictisitor pentru tine, e interesant pentru altii.Asta nu inseamna ca nu poti avea un milion de discutii interesante cu o femeie/fata. Orice subiect poate fii transformat intr-o discutie interesanta, doar daca vrei.