Gandind logic ar fi sa fii iubit mai mult. dar nu e normal, degeaba iubeste unu daca celalalt doare asteapta si nu face sacrificii.
astfel de relatii nu vor tine prea mult timp, o sa tina doar cele cu iubire sincera si cu sentimente si probabil si cateva din cele pe interes.
cine ti-a spus prostia aia nu s-a intalnit cu iubirea ci doar a stat cu perteneri din varii motive dar nu a iubit pe niciunul.
Eu n-am specificat ca celalalt nu iubeste. Am spus ca unul iubeste mai mult, e mai implicat si mai dispus sa puna tot ce are in joc.
Eu prefer sa fiu iubita mai mult decat sa iubesc eu cel mai tare. E un mod egoist de a gandi dar in asemenea situatie esti pe primul loc, esti mai rasfatata si riscul de a suferi foarte tare la o dezamagire e mai diminiuat.
Este adevarat ca niciodata iubirea a doi indragostiti nu va fi egala. Poate ca unul iubeste neconditionat, altul iubeste posesiv, altul e gelos(si asta ucide iubirea si increderea...)etc.
Pai ala care e dispus nu prea a avut parte si isi doreste din tot sufletul o relatie.
daca celalalt pune dar asa cate putin e pierdere de vreme pentru ca el daca iubea cu adevarat o si arata.
Nu e batut in cui ca daca iubesti mai putin inseamna ca suferi mai putin.
poate cel care iubeste mai mult sufera ami mult, are o putere de dezindragostire mult mai mare si desigur conteaza si motivul despartirii.
deci DACA IUBESTI MAI PUTIN NU INSEAMNA CA SUFERI MAI PUTIN
Sa inteleg ca in toate relatiile pe care le-ai avut esti convins ca amandoi ati fost acolo trup si suflet? Iubire oarba sau ce-ai trait?
Asa o fi... daca zici tu! Eu mi-am spus parerea mea capatata si prin experienta de viata.
MDA, crezi ce vrei, nu ma intereseaza.
am avut o iubire normala de care trageam amandoi si nu numai unul mai mult si celalalt mai putin.
ce e vina mea ca voi intrati in relatii cu toti prostii si doar de dragul de a fi intr-o relatie, mai mult de ochii lumi.
n-am avut asa de multe la cat te gandesti tu ca m-am ferit de tute si de fraiere, niciodata nu mi-am dorit o fraiera care incearca sa para ceea ce nu e sau sa copieze pe altele.
Nu multumesc, pastreaz-o tu. ti se potriveste mai bine.
imi stiu valoarea nu imi trebuiesc calificative de la altii.
Incercam sa ajut si sa deschit ochii dar se pare ca nu am cui... pnm tot mie imi sare in cap, mentalitatea nu ai ce-i face.
ce e mai sus i-a ca pe o critica constructiva si nu te supara... pa
Heii. Din propria-mi experienta,as putea spune ca e mai bine sa fii in pozitia celui iubit. Stii de ce? Pentru ca daca esti cel care iubesti si pui suflet si te implici,tu esti cel care vei plange la urma,tu vei fii cel cu inima franta. O vorba veche spune ca e bine sa iti pui sufletul la adapost,dar multi spun ca e bine sa iubesti. Iti da un sens in viata,vezi lucrurile diferit atunci cand iubesti. Incepi sa te schimbi,nu vei mai fi o persoana egoista,caci vei lupta sa ii fie bine si partenerului de viata. Dar nu e usor sa dormi cu dor,iar cei batrani spun ca pasiunile te omoara. Prefer sa fiu in pozitia persoanei iubite, desi daca as fi sincera, eu sunt cea care iubeste sincer si din tot sufletul. Dar recomand altilor sa isi puna sufletul la adapost. La final, vor ramane cu inima intreaga, nu facuta in bucati.
La inceput vei alege pe cel ce il iubesti enorm. Poate si a doua oara si a treia. Insa vei fi dezamagita de fiecare data, datorita diferentei de abordare a relatiei, asa ca vei ajunge cu cineva ce te va iubi enorm, iar tu nu prea. Dar il vei aprecia prin prisma experientelor tale.
Omul nu este priectat sa fie monogam, pacat ca nu vreti sa intelegeti acest lucru, daca l-ati intelege nu ar mai fi frustrare si nervi cauzati de relatii
Hey!
Eu unul cred ca este mai bine sa fii in pozitia celui iubit.
De ce?
Pai daca iubesti sincer si acea persoana nu te place atunci o sa ajungi un fraier *vorbesc pentru mine*
De ce sa iubesti pe sincer pe cineva care s-ar putea sa nu simta mare lucru?
Mai bine sa stii ca iubesti cat de cat o persoana care te iubeste sincer.
+ Daca esti in pozitia celui iubit atunci nu prea mai ai probleme cu inselatul sau cu unele certuri.
Este doar parerea mea.
Succes!
Eu cred ca iubirea nu se poate cuantifica.
Tot ce pioti vedea este modul in care un partener se comporta. Aici intr-adevar apar diferentele. Dar cu timpul o sa inveti sa citesti oamenii si o sa ai surpriza sa descoperi ca ala care se comporta mai urat iubeste mai mult decat unul care e lapte si miere.
Cunosc caz concret de exemplu in care in public ...vai, e viata lui, o acopera in aur, o plimba, o scoate, o distreaza, ii zice mereu multumesc si te rog frumos...la naiba, ai zice ca tu traiesti degeaba si ca nu ai iubit in viata ta cand te uiti la ei. Dar in spatele usilor inchise, nu are voie niciodata sa vorbeasca prea mult daca el nu ii da voie, nu pleaca nici la magazin fara el, NU ARE VOIE sa iasa din casa fara inelele de aur, o bate saptamanal si e absolut terorizata de el. Sta cu el de frica si pentru ca au 2 copii deja.
Bine, am divagat, dar eu nu cred ca unul iubeste mai mult si altul mai putin. Pur si simplu le difera caracterele si de aceea unii sunt mai dispusi spre sacrificiu decat altii.
Este posibil, doar sa gasesti persoana potrivita, dar in ziua de azi este foarte greu acest lucru.
In rest nu prea vad rostul intrebarii, live your life and you will find out.
Intr-o relatie nu este posibil ca ambii parteneri sa iubeasca in aceeasi masura, deoarece fiecare ne exprimam si iubim diferit.
Asta inseamna ca, daca esti o persoana care nu se enerveaza repede si nu sare la despartire la fiecare cearta, si care nu isi bate joc si cauta ceva serios, atunci zic eu sa fii persoana care iubeste mai putin si care e iubita mai mult.
E o diferenta dintre a iubii si a fi iubit. Cand iubesti, lupti, iar cand esti iubit, te obisnuiesti cu ideea. Decat sa fii ranit, evita si ia-ti pe cineva care te iubeste mai mult, asta daca nu iti bati joc de persoana respectiva. Insa, daca stii ca esti isterica si care cauta nod in papura, si stii ca neaparat trebuie sa iubesti persoana enorm ca sa fii cu ea împreună, atunci zic sa iti iei pe cineva care te iubeste mai putin, dar care clar nu te-ar lasa pentru o alta persoana.
Indiferent care iubeste pe cine important este ca se iubesc si cat timp tu il iubesti si el/ea te iubeste si intre voi nu se poate baga nimeni totul poate merge bine garantat. Dar pentru ati raspunde la intrebare trebuie sa te pliezi dupa persoana iubita. Prin pliez nu ma refer sub nici o forma la,, subjugarea ta,, sa fi in totalitate doar dupa ce spune el/ea ci sa il ajuti sa te ajute si chestii de genu...
Sincer iti zic sentimentele se schimba iti zic din propria experienta am avut o relatia ne-am iubit foarte foarte mult am fost iubita foarte mult si cu fapte nu vorbe am ajuns in pragul casatoriei parintii mei nu au fost de acord si am ramas cu el cu relatia in continuare dar sincer iti zic la ce mult l-am iubit parca numai il iubesc chiar asa de tare poate de aia fiindca acum stiu ca va dura iubirea noastra doar o perioada de cateva luni dar iti zic tot din propria experienta ca atunci cand am fost inebuniti amandoi unu dupa altu inainte sa ma ceara era totul lapte si miere eram cea mai fericita cea mai iubita femeie din lume orice pofta mi s-a facut dar acum cu parere de rau si ma simt asa aiurea ca el ma iubeste si acum tot asa tare si eu m-am racit si nu-i asa placut crede-ma! Depinde mult de inima, caracterul si gandirea fiecarui om! In orice caz daca cumva e vorba de tine ai grija de tine ca s-ar putea sa te ranesti singura fara sa iti dai seama la fel am facut si eu si imi pare rau dar numai pot da timpul inapoi! Sper ca ti-am fost de folos cu ceva!
Bun, sentimentele se schimba. Atunci care-i solutia? Sa nu se mai ajunga la casatorie? Sa fie toata viata independenti amandoi, fara nicio obligatie unul fata de celalalt? Ca situatia ta nu e prea confortabila din pacate.
Omul nu e monogam ca lebada, am inteles, foarte tare. Dar cateodata mai intervine o constiinta pe-acolo, o responsabilitate atunci cand ai o relatie. Sau tu ce ceri spre exemplu de la o relatie? Sex salbatic si in rest sa-si vada fiecare de treaba?
HappynewCenusa întreabă: