Ce am realizat din iubirea dintre o femeie si un barbat este ca barbatul trebuie sa o respecte pe femeie,sa ii arate ca ii pasa mereu de ea, sa comunice si sa discute tot ce este legat de relatia lor (pentru a o imbunatatii), iar femeia sa fie recunoscatoare si atenta cu barbatul ei. Eu sunt fericit si nu simt ca poate exista altcineva pentru mine, in afara de iubirea mea. Deci raspunsul meu este ca nu ar trebui sa ne pese cine iubeste mai mult ci sa ne pese sa IUBIM amandoi cu orice intensitate putem, iar iubirea se dovedeste prin sacrificii utile pentru relatie si sa iti pese mereu de cel de langa tine, mai ales ce gandeste si ce simte.
Intr-o relatie nu exista grade de comparatie, asta daca este o relatie adevarata bazata pe sentimente si iubire.
De cele mai multe ori, intr-adevar, unul iubeste mai mult. Exista avantaje si dezavantaje atat intr-o parte, cat si in cealalta. Avantajul faptului ca tu esti cel iubit cred ca este evident. Iar atunci cand tu iubesti mai mult, avantajul e chiar faptul ca te poti bucura de un astfel de sentiment. Insa exista si situatii in care ambii parteneri iubesc intens, ori deloc.
HappynewCenusa întreabă: