Da, e posibil, se intampla uneori. Nu uita de prima consultatie ginecologica, obligatorie in prima luna de la primul contact sexual.
Da, se poate intampla. De obicei la primul contact, cand se rupe himenul are loc o sangerare. Te sfatuiesc sa te protejezi si sa mergi la un control la ginecolog.
Cred ca as fi fost linistita daca n-ar fi fost de la asta.
Dragilor, Love Sleep si Iuly mai stiu eu cum, cred ca este o problema destul de serioasa, si banuiesc ca voi, fiind in locul meu, nu a-ti fi avut acelasi zambet pe buze. Nu o spun cu rautate, nu am acelasi nivel mintal scazut precum voi, si cred ca daca nu puteti intelege o persoana, si sa raspundeti politicos, ar fi mult mai ok sa va tineti parerile pentru voi! Cred ca oricine poate da de o anumita problema, si cauta raspunsuri. Si este foarte urat sa primeasca astfel de raspunsuri rautacioase. Multumesc!
In urma penetrarii din noaptea dintre 4-5 ale lunii mai, nu mai esti virgina si in aceeasi noapte s-a rupt si himenul care a dus la aparitia sangelui pe chilotii tai.
Unde rahat crezi ca s-a rupt ma himenul, crezi ca gata, incep putin si se rupe? Halal barbat poti fi daca spui rahaturi de genul asta.
Cate fete ai dezvirginat tu de imediat i s-a rupt aleia himenul? Iti pot spune eu = 0!
Maria, din punctul meu de vedere, si al experientelor din trecut, eu unul nu cred ca avea cum sa ti se rupa himeniul atat de rapid, aveai o durere suficient de nasoala incat sigur ai fi simti totusi ceva, abia daca a incercat sa faca ceva. In primul rand avea si el pe capul penisului sange, nu-i asa usor sa te dezvirginezi, te doare in primul rand pe tine, ca-i o piele, si e bine pusa acolo, nu-i ceva foarte mic ca sa zici eah, gata s-a intamplat. Eu unul repet, nu cred ca nu esti virgina, dupa seara aia, a incercat sa faca ceva, dar sigur nu a reusit.
beausingurlamasamea întreabă: