Orice baiat inteligent si rational i-ar cere/propune iubitei sa-i faca cunostinta cu fata respectiva.
Sa nu apara amanta una ca asta;) sa faceti cunostinta;) www.projectargus.eu/image/564081.jpg
Ca o sa fie cam... decalotata situatia;)
Si eu am intrebat un baiat chestia asta si a raspuns ca ar veni intre noi .
Bine pe urma vorbind si serios a zis ca nu s-ar desparti de mine pentru ca ar considera acea intamplare o curiozitate de a mea.
Ar trebui tratată situaţia ca şi in cazul in care ar fi vorba de alt băiat.
Nu suna pusă la miști chiar deloc, Adica dacă ar fi o relație mai "de distracție" fără implicare sentimentala mare, nu m-ar deranja ca ea sa mă "însele" cu alta fata, intr-un fel e și incitant, dar dacă e. O relație stabilă, serioasă, in care m-am implicat sentimental mai mult, nu as fi de acord sa mă "însele" cu alta, dar nici nu i-as impune sa nu o facă.
Asta depinde de fiecare.De exemplu iubutul meu s-ar desparti de mine intantaneu, considera inselat indiferent ca este baiat sau fata, atata timp cat are legatura cu atingerea altor buze, parti ale corpului, etc, intr-un mod sexual.
Baietii cu care am fost nu cred ca ar fi fost socati daca aflau intr o zi ca ma vad cu o fata avand in vedere ca stiau dinainte ca sunt bi. Nu am ascuns acest aspect niciodata. Zambeau cu subinteles cand aduceam vorba despre asta nu cred ca ma luau in serios. Sau isi imaginau ca e doar o fantezie sexuala de a mea ceva cu totul inofensiv si de moment. Nu se pune problema cu inselatul nu sunt genul care sa se intalneasca cu 2 persoane deodata. Atunci cand m-am indragostit de o fata am pus punct relatiei mai ales ca lucrurile nu mai mergeau intre noi de ceva vreme.
Tot inselat e, si daca o face cu cainele =bine asta e maltratare canina, cand iubesti nu inseli, eu unu as da adio din prima
Eu nu as avea probleme pentru ca stiu ca ma iubeste si a vrut doar o legatura sexuala pentru ca era excitata de sa zicem...sanii ei.