| adina_6125 a întrebat:

Serus:*nu mai rezist. simt ca viata mea nu mai are sens fara el. e atat de greu pentru mine sa ma gandesc la el fara sa plang. cand il vad simt ca mi se rupe sufletul dar nu arat asta, doar cand sunt singura stau si plag si ma gandesc ca de ce soarta e asa de cruda cu mine? de ce nu pot fi cu cel pe care il iubesc? eu nu sunt cu el si prietenele imi spun ca nu are rost sa incerc pentru ca nu e de mine, ca merit ceva mai bun, ca isi va bate joc de mine dar eu simt ca intre noi ar putea fi ceva foarte special daca siar deschide inima catre mine. ma gandesc ca mereu de atunci cand ma pupat pe obraz chiar daca era doar un joc; a fost asa de tandru si dulce. el nu are prietena si ma bucur pentru ca daca avea asi fi suferit si mai mult. el stie ca il plac. nu stiu cum sa ii atrag atentia si ce sa ii spun ca sa isi dea seama cat tin la el si ca chiar vreau sa fiu cu el.VA ROG ajutati-ma!cryingDAU FUNDITA:*

7 răspunsuri:
| Pacala a răspuns:

Daca nu te place, dragoste cu de-a sila nu se poate, deci, renunta. Doar n-o fi singurul baiat de pe lumea asta. Ce-i cu atata tragedie?happy

| andreea_9470 a răspuns:

Daca ai id-ul lui, vorbeste cu el pe mess si invita-l la un suc.si vezi ce se intampla.

| Dan a răspuns:

Servus, draga, nu mai plange, hai ca se rezolva si problema ta. Uite cateva mici sfaturi: -te intalnesti cu el si incepi o discutie serioasa,
apoi mergi cu el la o cofetarie si consumati un dobos cu multa frisca cu un suc dulce de cirese.Mult noroc!happy

| Cristyn a răspuns:

Pai daca el stie ca tu il placi, nu te intrebi de ce nu face el un pas spre tine? poate nu vrea sa aiba o relatie cu tine...

| cary29 a răspuns:

Sincer, cum mai vrei sa ii atragi atentia o data ce el stie ca tu il placi? Daca nu a facut nici un pas pana acum inseamna ca nu ii reciproca. Cel mai bine ar fi sa iti iei gandul de la el, numai rau iti faci...

| AlexSadik a răspuns:

Esti o terminata si vezi lumea EXTRAORDINAR de gresit, revizuieste ti comportamentul adunati gandurile si da ti seama ca nu traiesti pentru a fi proasta ci traiesti pentru a evolua si tu nu prea pricepi ideea... trebuie sa te gandesti inainte sa arunci vorbe in aer "viata mea numai are rost " WTF! cand a avut vreodata viata ta rost, CE ROST? ce e ala? stii tu ce e ala? continua asa si viata mea nu v a mai avea nici un rost decat sa vin dupa tine si te ucid cu mana mea... eu te am facut eu te omor, funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita acea persoana daca este saten