Daca nu te place, dragoste cu de-a sila nu se poate, deci, renunta. Doar n-o fi singurul baiat de pe lumea asta. Ce-i cu atata tragedie?
Daca ai id-ul lui, vorbeste cu el pe mess si invita-l la un suc.si vezi ce se intampla.
Servus, draga, nu mai plange, hai ca se rezolva si problema ta. Uite cateva mici sfaturi: -te intalnesti cu el si incepi o discutie serioasa,
apoi mergi cu el la o cofetarie si consumati un dobos cu multa frisca cu un suc dulce de cirese.Mult noroc!
Pai daca el stie ca tu il placi, nu te intrebi de ce nu face el un pas spre tine? poate nu vrea sa aiba o relatie cu tine...
Sincer, cum mai vrei sa ii atragi atentia o data ce el stie ca tu il placi? Daca nu a facut nici un pas pana acum inseamna ca nu ii reciproca. Cel mai bine ar fi sa iti iei gandul de la el, numai rau iti faci...
Esti o terminata si vezi lumea EXTRAORDINAR de gresit, revizuieste ti comportamentul adunati gandurile si da ti seama ca nu traiesti pentru a fi proasta ci traiesti pentru a evolua si tu nu prea pricepi ideea... trebuie sa te gandesti inainte sa arunci vorbe in aer "viata mea numai are rost " WTF! cand a avut vreodata viata ta rost, CE ROST? ce e ala? stii tu ce e ala? continua asa si viata mea nu v a mai avea nici un rost decat sa vin dupa tine si te ucid cu mana mea... eu te am facut eu te omor, funda?