anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Servus TPU.
Problema mea incepe in felul urmator : Pana acum 1 an eram o persoana aroganta imi placea doar sa ma joc enorm de mult pe PC si sa ma distrez cu prieteni, Dar dupa ce am terminat generala cand am intrat pe clasa a 9 a am inceput sa vorbesc cu o fosta colega de clasa, am vrut sa o intreb ceva si atat ma rog dupa un timp mai indelungat mi-a spus ca vrea sa se apuce de gaming stiind ca eu sunt gamer si ma joc mult si am zis ok, eu joc Mult LoL oricum ideea e ca in vara dintre a 9-a si a 10-a am stat aproape zilnic cu ea jucandu ma si vorbind si Facebook nu doar de joc, a inceput sa imi faca o place sa stau cu ea sa ma joc si vb oricum in vara asta am inceput sa stam ambii si sa vb pe skipe in timp ce ne jucam stateam in fiecare seara cate 3 ore gen uneori ne jucam putin si vb mai mult dar intr-o zii mi-am bagat un prieten cu noi in confa si el a bagat si el un prieten iar acel prieten a mai bagat pe inca cineva si tipul ala ultimul intrat vazand ca ea e fata a si ca joaca si ea lol o adaugat-o pe Facebook lol skipe asa repede, Oricum nu asta ar fi problema dar ideea e ca a inceput sa imi placa de fata asta destul de mult, am fost plecat o sapt la mare si ea a vb in fiecare seara cu el pe skipe si sau jucat impreuna acest lucru ma terminat sa zic, i-am zis si ei asta nu din prima dar pur si simplu nu imi placea sa vad ca practic mi-a luat cine va locul, i-am zis fetei ca o plac, mi-a multumit ca i am zis si dupa atat, dupa ce am revenit acasa am inceput sa ma joc iar cu ea dar tot timpul trebuia sa il bage si pe el pe skipe si sa joace cu noi ea zicea ca ii place ca suntem mai multi dar totusi *** off mereu ma,,, Si el mereu o suna si dupa ma baga pe mine adica mna si dupa intr-o seara eram 4 pe skipe si cineva tot ma trolla si ma dadea afara dar continuu si am aflat ca fata facea asta ca sa se amuze in momentul ala nu aveam nici starea necesara + ca eram si asa nervos si i-am zis dc sa imi faca mie asta doar ca sa se amuze adica eram enervat, Dupa a zis ca sunt imatur si ca noi gandim diferit si sa o las o perioda ( Toti oameni gandesc diferit si acest lucru ii face unicii si un om devine perfect matur la o varsta mai inaintata gen 35 anii incolo ) imi place psihologia si nu zic ca sunt matur dar nici imatur sunt mai sufletist de fel, teoretic am devenit foarte gelos dar am inceput sa vb iar cu ea mai intai ne am jucat pe Lol si dupa am inceput iar pe skipe sa vb dar tot tipul ala in timp ce nu vb eu cu ea am fost asa 2 sapt fara sa vb cu ea, inca vb cu el si pe skipe se jucau impreuna acest lucru ma termina, si acum nu stiu ce sa fac macar daca as stii daca ma place sau nu ar fi un lucru care m ar ajuta destul de mult, Tipul e mai mic ca ea cu un an si nu e din localitate, eu stau in Pitesti de ex si ea la fel iar el nu stiu unde naibii o localitate corbii destul de departe din cate stiu dar mna... Odata de ex am fost la inceput doar eu cu ea pe skipe si mi-a zis sa il bagam si pe el si eu i-am zis intr-un mod sarcastic a sa il bagam iar. acum imi zice de ce ma comport urat asa imi spune dar ar trebui sa isi dea seama ca ma deranjeaza prezenta lui, ieri gen am fost plecat m-am intors acasa ea se juca cu el pe LoL si cand intreb daca joaca ea nu ca a jucat 1-2, a jucat 3 mai exact si i-am zis si raspunsul minunat :pai si? dupa a iesit din joc si mai e o cheestie ea imi stie contul de lol si eu pe al ei si eram disperat si am zis sa intru si acolo ea frumos salut ce faci vrei sa ne jucam intri pe skipe la el, inainte sa il cunoasca ea imi dadea mesaje sa ne jucam pe Facebook acum doar eu o intreb si mi-a zis la un moment dat ca sunt insistent pentru ca am intrebat o de 2 ori daca vrea sa merem la un film, nu stiu ce sa fac, ma gandeam sa o intreb direct daca ma place sau nu dar nu stiu daca e bine sau nu, hmm isi fac is complimente mai nou am vazut ca el a zis bye frumoaso si ea a zis la fel bye frumosule, Stiu ca nu e frumos sa intri pe conturile altora si sa vezi mesajele etc dar is foarte deprimat si nu mai stiu ce sa fac acum momentant incerc sa ma calmez ar am nevoie de pareri. Nu am mai avut prietena sau ceva pana acum pentru ca nu m-a interesat prea mult dar pur si simplu mi-o venit sentimentul asta si mna am 17 anii. Astept pareri

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu zic sa mai lasi joaca online, daca vrei ca cineva sa te ia in serios, mai ales ca nu mai ai 10 ani, ci 17 si vrei respect si vrei o prietena... asadar, iesi afara din casa, invita fata la un film, invit-o undeva!

| WaterDrop a răspuns:

1) Te joci prea mult.Viata reala este mult mai interesanta decat sa fii pe mid-lane in LoL

2) ti-a multumit cand i`ai spus ca o placi? laughing Trebuia sa realizezi de pe atunci ca nu te vede decat ca pe un partener de joc si cam atat.

3) Cauta`ti alta si nu`i mai judeca pe altii.Nimanui nu`i place asta si te vor evita.

| Pool77 a răspuns:

**** ar sta cu tine laughing))

| kandaraki a răspuns:

Esti PROST

| sweetangels a răspuns:

De ce ai repostat aceeasi intrebare? nu ma mir de ce fata l-a ales pe celalalt, sincer laughing

| Tonita a răspuns (pentru sweetangels):

Nu am postat o de 2 ori... Prima data mi-a aratat ca e refuzata intrebarea asa ca am pus o iar din moment ce ea zicea ca e refuzata...

| InVPent a răspuns:

Nu-i arata ca iti pasa de ea. Fii indiferent. Fetelor le place sa fie pupate in fund. Din ce ai scris tu acolo reiese ca nu te place si ca esti un baiat foarte insistent care crede ca i se cuvine totul. Nu erai tu in masura sa ii spui ei sa nu mai vorbeasca cu tipul acela sau sa o intrebi de ce vorbeste cu el.
Pe viitoare ar trebui sa gestionezi mai bine aceasta gelozie si aceasta dorinta de a domina posibila relatie. Chestiile pe care le-ai facut tu se fac dupa cateva luni de relatie. Se vede ca nu prea ai incredere in oameni, iar o relatie fara incredere NU EXISTA.
Succes!

| alex055 a răspuns:

Poate celalalt joaca mai bine lol laughing)