De ce ai repostat aceeasi intrebare? nu ma mir de ce fata l-a ales pe celalalt, sincer
Nu am postat o de 2 ori... Prima data mi-a aratat ca e refuzata intrebarea asa ca am pus o iar din moment ce ea zicea ca e refuzata...
1) Te joci prea mult.Viata reala este mult mai interesanta decat sa fii pe mid-lane in LoL
2) ti-a multumit cand i`ai spus ca o placi? Trebuia sa realizezi de pe atunci ca nu te vede decat ca pe un partener de joc si cam atat.
3) Cauta`ti alta si nu`i mai judeca pe altii.Nimanui nu`i place asta si te vor evita.
Nu-i arata ca iti pasa de ea. Fii indiferent. Fetelor le place sa fie pupate in fund. Din ce ai scris tu acolo reiese ca nu te place si ca esti un baiat foarte insistent care crede ca i se cuvine totul. Nu erai tu in masura sa ii spui ei sa nu mai vorbeasca cu tipul acela sau sa o intrebi de ce vorbeste cu el.
Pe viitoare ar trebui sa gestionezi mai bine aceasta gelozie si aceasta dorinta de a domina posibila relatie. Chestiile pe care le-ai facut tu se fac dupa cateva luni de relatie. Se vede ca nu prea ai incredere in oameni, iar o relatie fara incredere NU EXISTA.
Succes!
Eu zic sa mai lasi joaca online, daca vrei ca cineva sa te ia in serios, mai ales ca nu mai ai 10 ani, ci 17 si vrei respect si vrei o prietena... asadar, iesi afara din casa, invita fata la un film, invit-o undeva!