supadeceapa
| supadeceapa a întrebat:

Sex doar DUPA casatorie. Pro sau contra?

109 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Intr o relatie cel mai mult conteaza increderea,chimia intre cele doua persoane,sinceritatea,intelegerea, casatoria nu garanteaza nimic, in fapt persoanele casatorie se simt mai putin fericite dupa nunta ca inainte de ia, desi sunt contra, sexul este implinirea iubiri intre doua persoane

| Emilian65 a răspuns:

Asa ar fi corect pentru ambii parteneri.

| Frank51 a răspuns:

Pro!

| OldSoul a răspuns:

Doar daca te casatoresti la 16 ani rolling on the floor

| Holiday a răspuns:

Ce gluma buna.happy

| Hammurabi a răspuns:

Sex după căsătorie, cu persoana cu care te căsătorești?
Sau așa, în general?
laughing))))))

| supadeceapa explică (pentru Hammurabi):

Da, si cu virginitatea la pachet.

| sofisis a răspuns (pentru Hammurabi):

Vezi, d'aia ai tu o fosta nevasta laughing)) d'aia si pentru ca nu a vrut sex in 3 parca, nu? laughing))

| Hammurabi a răspuns (pentru sofisis):

laughing Nu.
Am o fostă pentru că n-am fost atent și m-am însurat și cu ea și cu maică-sa.
Deci am fost pe-aproape de un sex în trei. laughing)))

| sofisis a răspuns (pentru Hammurabi):

Uhm....bleah! happy decat un asa sex in 3 mai bine o laba zdravana laughing)

| Hammurabi a răspuns:

Păi care ar fi rostul?
De ce doar după căsătorie?
Dacă îmi dă cineva un motiv pertinent (nereligios), promit să fac sex numai după căsătorie. laughing))

laughing asta incerc sa aflu si eu.

| sofisis a răspuns:

CONTRA! De ce Doamne iarta-ma ai face asa ceva?

| SG1995 a răspuns:

Nu pro, dar nici contra.
Adică mie unul mi se pare stupidă ideea, că un inel nu face vreo diferență, dar nu-i condamn pe cei care fac asta.

supadeceapa
| supadeceapa explică:

#nuvacertatiplsms

| Hammurabi a răspuns (pentru supadeceapa):

#suntemcivilizati
laughing

#asa love struck

| RAY a răspuns (pentru supadeceapa):

#orgieingrup

supadeceapa
| supadeceapa explică:

#fărăceartă

| Hammurabi a răspuns (pentru supadeceapa):

#sălbatemdirectperay
laughing)

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

#alegsamabatadoarea

| supadeceapa explică (pentru RAY):

#ceațifăcutaici sad

| Plato a răspuns:

Cel mai mare PRO pe care l-am dat in ultima vreme.

| supadeceapa explică (pentru Plato):

Pe tine te asteptam love struck

| Plato a răspuns (pentru supadeceapa):

Iata-ma!

| Hammurabi a răspuns (pentru Plato):

Acest mare PRO are și un alt motiv decât cel religios?

| Plato a răspuns (pentru Hammurabi):

Da, motivul moral.

? Motivul moral?
E vorba de femeia cu care te vei căsători.
În afară de morala creștină cine consideră imoral să faci sex cu femeia cu care urmează să te căsătorești?

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Daca monogamia ar fi reala am sta cu prima persoana o viata, nici 1% din cupluri nu se intampla asta,deci realitatea imi confirma ceea ce cunosc, omul este o fiinta poligama indiferent de sex, tu fiind asexual nu intelegi asta, e ca si cum as explica unui gay ce simt eu cand vad o fata frumoasa, nu poate intelege, nici tu nu poti intelege

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Doar am presupus ce ai spune tu. Am fost aproape?

Unde a specificat ca urmeaza sa te casatoresti?

Mai tu esti oltean?

Am întrebat eu mai sus.
E vorba de persoana cu care te vei căsătorii.
Sex doar după căsătorie. Pro sau contra?
laughing)

Ceva de genul: "Monogamia e o minciuna, omul e o fiinta sexuala, poligamia e un adevar. Toate femeile vor nunta in schimbul vaginului, ce prostie, eu ca barbat vreau doar sex nu sa ma casatoresc. Toate astea sunt demonstrate stiintific, am vazut 20 de documentare si 15 experimente care dovedesc si afirma spusele mele, omul e fiinta sexuala etc. etc. omul e fiinta sexuala... omul e fiinta sexuala" Apoi iti da 2-3 link-uri cu experimente si dovezi stiintifice si statistici.

eu nu am scris ce ai presupus, ai scris niste tampeni, fara vreo legatura, erau glume, orice om normal la cap isi datea seama de asta

Presupunand ca sunt logodnici, nu vad vreo problema.

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Nu chiar, de ce?

Si daca se strica logodna?

Am crezut ca ai jucat in oltence fierbinti, stii sa vrajesti fete de liceu, imi place vrajeala ta

| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Mai bine taci cu ideile tale, ca devi mâncare(la figurat) pentru ceilalti.

Multi de "daca". In mod normal, cand te logodesti, o faci din anumite motive, ceva te face sa oficializezi relatia. Nu pot sa raspund pentru alegerile gresite ale unor oameni.

Alegerea poate fi perfectă la momentul respectiv, însă viața nu stă în loc, se întâmplă lucruri big grin.

Daca-ti gasesti sufletul pereche nu se mai intampla nimic.

Nu exista suflet pereche.

Imi pare rau ca lumea ta e asa trista.

N-are de ce sa fie trista laughing.

Imi pare rau ca traiesti in povesti si o sa ai un soc groaznic cand o sa dai ochii cu realitatea.

| EcceHomo a răspuns (pentru Hammurabi):

Ta-so,pe motiv că poate te răzgândeşti.happy

E trist sa crezi ca o relatie e un contract social, nu o conexiune mult mai profunda.

Zi nene, de ce nu ne mai înjuri pe toți cum făceai de pe contul celălalt? te-ai mai cizelat?

E trist sa crezi ca acea conexiune profunda poate fi vesnica.

| supadeceapa explică (pentru anonim_4396):

Pe contul asta si-a pus pantalonii de filosof.

Daca tu schimbi partenerii ca pe sosete, e problema ta.

Daca asta ai inteles tu, e problema ta laughing.

Cum poti sa incepi o relatie daca stii ca se va termina la un moment dat? E ridicol.

Cum poți să trăiești dacă știi că vei muri?

Intr-un mod realist laughing.

Imi pare rau de tine, pana ieri chiar te consideram mai inteligenta de atat.

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

E o mica-mare diferenta. Faptul ca vom muri e cert, e un truism. O relatie, insa, e posibil sa dureze pentru totdeauna.

Ai inteles niste lucruri foarte gresit mai sus laughing. Chiar n-are de ce sa-ti para rau.

E posibil, dar nu e o regula, sunt lucruri in viata pe care nu le putem controla si cu gandirea asta nu faci decat sa te amagesti singur.

Păi tocmai, e posibil. dar e posibil și să nu dureze, ca să vezi.
și legat de căsătorie, dacă n-am un act care să-mi recunoască relația, înseamnă că o am degeaba?

| raMLesS a răspuns (pentru Plato):

Cica motiv moral laughing Numai moralitate nu e asta.
Daca as trai 500 de ani intr-o lume in care exista o femeie la 100 de barbati, poate ca ar fi moral, dar cand traiesti 80 de ani si sunt cred ca 2 femei la barbat, e o prostie sa-ti pierzi tineretea cu niste "moralitati" stupide, o viata ai.
Traiesti in lumea ta, n-ai nici o legatura cu realitatea.

| raMLesS a răspuns (pentru supadeceapa):

Nu-ti mai bate capul cu el, traieste in lumea lui si crede ca e normal laughing Asta e asexual, si pe langa asta posibil mai are si alti gargauni la cap, mai mult ca sigur.
La o melodie sa zicem, 98% din cei care asculta melodia o apreciaza, iar restul de 2% o sa critice melodia, o sa injure, o sa gaseasca tot felul de motive tampite, o sa interpeteze prost melodia si o sa faca asa cam cu toate lucrurile.
Fiecare populatie isi are uscaturile ei, sunt tot felul de nebuni si tot felul de persoane cu probleme mintale, n-ai cum sa te intelegi cu astia, e plin de ciudati si de psihopati...
Asta face parte din acel mic procent de 2%, e ca Steregoi.
Ala spune ca necredinta = dracu, asta spune ca sexul = dracu laughing rolling on the floor laughing

| Plato a răspuns (pentru raMLesS):

Venind de la cineva ca tine, cuvantul "pshiopat" e o adevarata onoare. Daca ma consideri ciudat, inseamna ca nu sunt ca tine, ceea ce pentru mine e o mare realizare.

| raMLesS a răspuns (pentru Plato):

Ai probleme psihice omule.
Si nu, nu te-am facut psihopat, doar ca tu nu stii pe ce lume traiesti, ti-ai creat singur o realitate a ta si crezi ca se aplica peste tot, dar na, cand arati ca dracu nu ma mira faptul ca gandesti asa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru raMLesS):

"2 femei la barbat" pentru tine, pentru asta ce crezi tu, având in vedere ca doar -20 % maxim din femei Sunt conservative adicã "morale". Sigur rãmân multe pentru Plato laughing

| supadeceapa explică (pentru raMLesS):

Heeeeei,
fara cearta.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru raMLesS):

Te rog sa o lasi mai moale, fiindca nu cred ca vrei ca adminii sa-ti suspende contul

| raMLesS a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Insultele adresate in mod subtil sunt mult mai grave decat cele date pe fata, doar ca alea nu sunt taxate.
E ca si cum cineva te-ar face prost si nu ar pati nimic.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru raMLesS):

Aici cam ai dreptate

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Contra,mi se pare o prostie doar după casatorie.

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu accept oameni asa in viata mea, daca aplica asta clar au tot feluri de convingeri si nu o sa ne intelegem.
Imi plac oamenii deschisi la minte.

| Hammurabi a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Crezi că chestia asta mai poate avea și alt motiv decât cel religios?

| PersonajFictiv a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Romii ( sau unii din ei, nu stiu) stiam ca au traditia asta, ca fata sa fie virgina, nu stiu daca e religia motivul sau altceva, mai sunt si exceptii dar nu stiu daca asa multe laughing

| Hammurabi a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Păi fata ar fi virgină. Dacă fac sex înainte de căsătorie, el n-o fi atât de tâmpit să facă urât că ea nu mai e virgină la căsătorie când știe că el a dezvirginat-o. laughing

| HadesSs a răspuns:

Cum zicea cineva pe aici nu ai specificat, daca sex dupa casatorie cu persoana care te casatoresti sau sex asa in general cu cine apucilaughing)

| ForeverAlone97 a răspuns:

Contra

| Justme1997 a răspuns:

Contra. Nu înțeleg de ce ai aștepta/ grabi nunta degeaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare ce părere are ray

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

Ceva de genul: "Monogamia e o minciuna, omul e o fiinta sexuala, poligamia e un adevar. Toate femeile vor nunta in schimbul vaginului, ce prostie, eu ca barbat vreau doar sex nu sa ma casatoresc. Toate astea sunt demonstrate stiintific, am vazut 20 de documentare si 15 experimente care dovedesc si afirma spusele mele, omul e fiinta sexuala etc. etc. omul e fiinta sexuala... omul e fiinta sexuala" Apoi iti da 2-3 link-uri cu experimente si dovezi stiintifice si statistici.

Tu esti leiidinbanie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contra. Cum puii mei sa astept atat? Cred ca urc pe pereti. Si daca ne casatorim peste 10 ani? O prostie auzi sa intri virgin/virgina in biserica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contra, cea mai mare prostie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Na bine daca sunt vai de mine si imi e frica ca nu ma mai i-a nici dracu daca nu ma casatoresc, pro total.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Contra.

| wpetterssone a răspuns:

Dumnezeu a stabilit ca relațiile sexuale să aibă loc doar între partenerii conjugali, așa cum se arată în Evrei 13:4: „Căsătoria să fie onorabilă la toți și patul conjugal să fie nepângărit, pentru că Dumnezeu îi va judeca pe fornicatori și pe cei adulteri". Partenerii conjugali trebuie să fie fideli și devotați unul altuia. Ei vor găsi cea mai mare plăcere nu prin încercarea de a-și satisface în mod egoist propriile dorințe, ci prin aplicarea principiului biblic: „Este mai multă fericire în a da decât în a primi" (Faptele 20:35).

| RAY a răspuns (pentru wpetterssone):

Poligamia nu este interzisa in biblie

Poligamie în Biblie

Un astfel de caz este cel al lui Iacob care s-a însurat cu două surori, Rahela și Lea. Însă, se căsătorește cu Lea deoarece este păcălit, astfel că sora ei, Rahela, este preferata soțului întreaga viață.

Alt caz de poligamie este prezentat în Cartea lui Samuel, în care Elcana apare alături de cele două soții ale sale, Ana și Penina. Cea pe care o iubește cel mai mult, adică Ana, este stearpă, în timp ce Penina, pe care nu o iubește, îi oferă copii. De aici și rivalitatea între cele două soții.

Regele David și Regele Solomon și numeroasele lor soții

În Biblie există pasaje care spun că nu sunt recomandate căsătoriile poligame. În această situație s-a aflat regele David care a avut 22 de soții și amante. Însă, despre regele Solomon se spune că avut 1.000 de soții

| EcceHomo a răspuns:

Aş zice PRO, dar e cam târziu.laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru EcceHomo):

Niciodată nu e prea tarziu sa te căiești laughing

| Uvox a răspuns:

Daca mai întrebi asa ceva iti dau report!
happy
Inainte, cum după?
Ti-ai cumpara haine fara sa ai idee macar ce mărime sunt si fara sa le probezi? Desigur ca nu si macar ai posibilitatea sa le returnezi, schimbi sau să iti iei banii înapoi.
După căsătorie ce mai faci?
E valabil pentru ambele sexe.

| Plato a răspuns (pentru Uvox):

De acum sa-ti iei doar haine rupte si uzate, te rog.

| Uvox a răspuns (pentru Plato):

Ms.
Nu mai cresc, oricum am sifonierul plin. Pe unele nu le-am mai purtat de ani se zile. Sa le donez?
happy

Stai! Tu chiar nu glumesti. Ok. Cred ca esti tipa, cel puțin așa bănuiesc.
Atunci iti doresc sa iti iei tu haine care sa iti fie mici si incomode ca sa le porti toata viata cu plăcere.
Viitor pinguin scrie pe tine!
Maica Plato!
Glumesc, imi plac maicuțele, unele sunt chiar sexy.

| Plato a răspuns (pentru Uvox):

Eu cred ca avand mentalitatea asta vei da mai mult de haine largi, nu mici si incomode.

Sint la casa mea, am o relatie stabila, am si niste ani in spate.
Am cu ce sa ma laud (experienta de viata), tu?

| Subsemnatul123 a răspuns:

Daca esti pro si n-o sa te casatoresti niciodata, ce faci?

| Quassaar a răspuns:

Sunt PRO sexului înainte, in timp ce și după căsătorie...laughing...si până la adânci bătrânețilaughing

| sofisis a răspuns (pentru Quassaar):

Esti plecat pe vapor si nu ai femei pe acolo si esti horny? laughing)))

| Quassaar a răspuns (pentru sofisis):

Este starea mea generală, mentală și fizică?

Ma intrebi? laughing)

| Quassaar a răspuns (pentru sofisis):

Aha...îți imaginezi răspunsul?laughing)

Nu prea. Ma ajuti cu un desen ceva?

| Andersen2k18 a răspuns:

Moral asa e corect. Nu prea se aplica acum, este alta generatia cu alta mentalitate, total diferita de cea din trecut a parintilor. Nu pot sa imi dau o parere pro/contra, raman neutru laughing

| SupMates a răspuns:

Pentru cei care sunt PRO, adevarul fiind spus ca parca nu mai este noaptea nunţi daca nu iese si puţin de sange laughing)))

Pentru cei contra, mă bucur că vă bucuraţi de viaţa

Pentru cei carora nu le pasa si doar asteapta momentul,? suntem in aceeasi oala bro =]

| Rihhana1 a răspuns:

Contra.

Întrebări similare