Intr o relatie cel mai mult conteaza increderea,chimia intre cele doua persoane,sinceritatea,intelegerea, casatoria nu garanteaza nimic, in fapt persoanele casatorie se simt mai putin fericite dupa nunta ca inainte de ia, desi sunt contra, sexul este implinirea iubiri intre doua persoane
Sex după căsătorie, cu persoana cu care te căsătorești?
Sau așa, în general?
))))))
Păi care ar fi rostul?
De ce doar după căsătorie?
Dacă îmi dă cineva un motiv pertinent (nereligios), promit să fac sex numai după căsătorie. ))
asta incerc sa aflu si eu.
Nu pro, dar nici contra.
Adică mie unul mi se pare stupidă ideea, că un inel nu face vreo diferență, dar nu-i condamn pe cei care fac asta.
#suntemcivilizati
#asa
#orgieingrup
#sălbatemdirectperay
)
#ceațifăcutaici
Pe tine te asteptam
Iata-ma!
Daca monogamia ar fi reala am sta cu prima persoana o viata, nici 1% din cupluri nu se intampla asta,deci realitatea imi confirma ceea ce cunosc, omul este o fiinta poligama indiferent de sex, tu fiind asexual nu intelegi asta, e ca si cum as explica unui gay ce simt eu cand vad o fata frumoasa, nu poate intelege, nici tu nu poti intelege
Ceva de genul: "Monogamia e o minciuna, omul e o fiinta sexuala, poligamia e un adevar. Toate femeile vor nunta in schimbul vaginului, ce prostie, eu ca barbat vreau doar sex nu sa ma casatoresc. Toate astea sunt demonstrate stiintific, am vazut 20 de documentare si 15 experimente care dovedesc si afirma spusele mele, omul e fiinta sexuala etc. etc. omul e fiinta sexuala... omul e fiinta sexuala" Apoi iti da 2-3 link-uri cu experimente si dovezi stiintifice si statistici.
eu nu am scris ce ai presupus, ai scris niste tampeni, fara vreo legatura, erau glume, orice om normal la cap isi datea seama de asta
Si daca se strica logodna?
Mai bine taci cu ideile tale, ca devi mâncare(la figurat) pentru ceilalti.
Multi de "daca". In mod normal, cand te logodesti, o faci din anumite motive, ceva te face sa oficializezi relatia. Nu pot sa raspund pentru alegerile gresite ale unor oameni.
Alegerea poate fi perfectă la momentul respectiv, însă viața nu stă în loc, se întâmplă lucruri .
Daca-ti gasesti sufletul pereche nu se mai intampla nimic.
Nu exista suflet pereche.
Imi pare rau ca lumea ta e asa trista.
N-are de ce sa fie trista .
Imi pare rau ca traiesti in povesti si o sa ai un soc groaznic cand o sa dai ochii cu realitatea.
E trist sa crezi ca o relatie e un contract social, nu o conexiune mult mai profunda.
Zi nene, de ce nu ne mai înjuri pe toți cum făceai de pe contul celălalt? te-ai mai cizelat?
E trist sa crezi ca acea conexiune profunda poate fi vesnica.
Pe contul asta si-a pus pantalonii de filosof.
Daca tu schimbi partenerii ca pe sosete, e problema ta.
Daca asta ai inteles tu, e problema ta .
Cum poti sa incepi o relatie daca stii ca se va termina la un moment dat? E ridicol.
Cum poți să trăiești dacă știi că vei muri?
Intr-un mod realist .
Imi pare rau de tine, pana ieri chiar te consideram mai inteligenta de atat.
E o mica-mare diferenta. Faptul ca vom muri e cert, e un truism. O relatie, insa, e posibil sa dureze pentru totdeauna.
Ai inteles niste lucruri foarte gresit mai sus . Chiar n-are de ce sa-ti para rau.
E posibil, dar nu e o regula, sunt lucruri in viata pe care nu le putem controla si cu gandirea asta nu faci decat sa te amagesti singur.
Păi tocmai, e posibil. dar e posibil și să nu dureze, ca să vezi.
și legat de căsătorie, dacă n-am un act care să-mi recunoască relația, înseamnă că o am degeaba?
Cica motiv moral Numai moralitate nu e asta.
Daca as trai 500 de ani intr-o lume in care exista o femeie la 100 de barbati, poate ca ar fi moral, dar cand traiesti 80 de ani si sunt cred ca 2 femei la barbat, e o prostie sa-ti pierzi tineretea cu niste "moralitati" stupide, o viata ai.
Traiesti in lumea ta, n-ai nici o legatura cu realitatea.
Nu-ti mai bate capul cu el, traieste in lumea lui si crede ca e normal Asta e asexual, si pe langa asta posibil mai are si alti gargauni la cap, mai mult ca sigur.
La o melodie sa zicem, 98% din cei care asculta melodia o apreciaza, iar restul de 2% o sa critice melodia, o sa injure, o sa gaseasca tot felul de motive tampite, o sa interpeteze prost melodia si o sa faca asa cam cu toate lucrurile.
Fiecare populatie isi are uscaturile ei, sunt tot felul de nebuni si tot felul de persoane cu probleme mintale, n-ai cum sa te intelegi cu astia, e plin de ciudati si de psihopati...
Asta face parte din acel mic procent de 2%, e ca Steregoi.
Ala spune ca necredinta = dracu, asta spune ca sexul = dracu
"2 femei la barbat" pentru tine, pentru asta ce crezi tu, având in vedere ca doar -20 % maxim din femei Sunt conservative adicã "morale". Sigur rãmân multe pentru Plato
Heeeeei,
fara cearta.
Te rog sa o lasi mai moale, fiindca nu cred ca vrei ca adminii sa-ti suspende contul
Insultele adresate in mod subtil sunt mult mai grave decat cele date pe fata, doar ca alea nu sunt taxate.
E ca si cum cineva te-ar face prost si nu ar pati nimic.
Aici cam ai dreptate
Nu accept oameni asa in viata mea, daca aplica asta clar au tot feluri de convingeri si nu o sa ne intelegem.
Imi plac oamenii deschisi la minte.
Crezi că chestia asta mai poate avea și alt motiv decât cel religios?
Romii ( sau unii din ei, nu stiu) stiam ca au traditia asta, ca fata sa fie virgina, nu stiu daca e religia motivul sau altceva, mai sunt si exceptii dar nu stiu daca asa multe
Păi fata ar fi virgină. Dacă fac sex înainte de căsătorie, el n-o fi atât de tâmpit să facă urât că ea nu mai e virgină la căsătorie când știe că el a dezvirginat-o.
Cum zicea cineva pe aici nu ai specificat, daca sex dupa casatorie cu persoana care te casatoresti sau sex asa in general cu cine apuci)
Ceva de genul: "Monogamia e o minciuna, omul e o fiinta sexuala, poligamia e un adevar. Toate femeile vor nunta in schimbul vaginului, ce prostie, eu ca barbat vreau doar sex nu sa ma casatoresc. Toate astea sunt demonstrate stiintific, am vazut 20 de documentare si 15 experimente care dovedesc si afirma spusele mele, omul e fiinta sexuala etc. etc. omul e fiinta sexuala... omul e fiinta sexuala" Apoi iti da 2-3 link-uri cu experimente si dovezi stiintifice si statistici.
Tu esti leiidinbanie?
Dumnezeu a stabilit ca relațiile sexuale să aibă loc doar între partenerii conjugali, așa cum se arată în Evrei 13:4: „Căsătoria să fie onorabilă la toți și patul conjugal să fie nepângărit, pentru că Dumnezeu îi va judeca pe fornicatori și pe cei adulteri". Partenerii conjugali trebuie să fie fideli și devotați unul altuia. Ei vor găsi cea mai mare plăcere nu prin încercarea de a-și satisface în mod egoist propriile dorințe, ci prin aplicarea principiului biblic: „Este mai multă fericire în a da decât în a primi" (Faptele 20:35).
Poligamia nu este interzisa in biblie
Poligamie în Biblie
Un astfel de caz este cel al lui Iacob care s-a însurat cu două surori, Rahela și Lea. Însă, se căsătorește cu Lea deoarece este păcălit, astfel că sora ei, Rahela, este preferata soțului întreaga viață.
Alt caz de poligamie este prezentat în Cartea lui Samuel, în care Elcana apare alături de cele două soții ale sale, Ana și Penina. Cea pe care o iubește cel mai mult, adică Ana, este stearpă, în timp ce Penina, pe care nu o iubește, îi oferă copii. De aici și rivalitatea între cele două soții.
Regele David și Regele Solomon și numeroasele lor soții
În Biblie există pasaje care spun că nu sunt recomandate căsătoriile poligame. În această situație s-a aflat regele David care a avut 22 de soții și amante. Însă, despre regele Solomon se spune că avut 1.000 de soții
Niciodată nu e prea tarziu sa te căiești
Daca mai întrebi asa ceva iti dau report!
Inainte, cum după?
Ti-ai cumpara haine fara sa ai idee macar ce mărime sunt si fara sa le probezi? Desigur ca nu si macar ai posibilitatea sa le returnezi, schimbi sau să iti iei banii înapoi.
După căsătorie ce mai faci?
E valabil pentru ambele sexe.
Sunt PRO sexului înainte, in timp ce și după căsătorie......si până la adânci bătrâneți
Moral asa e corect. Nu prea se aplica acum, este alta generatia cu alta mentalitate, total diferita de cea din trecut a parintilor. Nu pot sa imi dau o parere pro/contra, raman neutru
Pentru cei care sunt PRO, adevarul fiind spus ca parca nu mai este noaptea nunţi daca nu iese si puţin de sange )))
Pentru cei contra, mă bucur că vă bucuraţi de viaţa
Pentru cei carora nu le pasa si doar asteapta momentul,? suntem in aceeasi oala bro =]