Sex după căsătorie, cu persoana cu care te căsătorești?
Sau așa, în general?
))))))
Ceva de genul: "Monogamia e o minciuna, omul e o fiinta sexuala, poligamia e un adevar. Toate femeile vor nunta in schimbul vaginului, ce prostie, eu ca barbat vreau doar sex nu sa ma casatoresc. Toate astea sunt demonstrate stiintific, am vazut 20 de documentare si 15 experimente care dovedesc si afirma spusele mele, omul e fiinta sexuala etc. etc. omul e fiinta sexuala... omul e fiinta sexuala" Apoi iti da 2-3 link-uri cu experimente si dovezi stiintifice si statistici.
Păi care ar fi rostul?
De ce doar după căsătorie?
Dacă îmi dă cineva un motiv pertinent (nereligios), promit să fac sex numai după căsătorie. ))
Nu accept oameni asa in viata mea, daca aplica asta clar au tot feluri de convingeri si nu o sa ne intelegem.
Imi plac oamenii deschisi la minte.
Crezi că chestia asta mai poate avea și alt motiv decât cel religios?
Romii ( sau unii din ei, nu stiu) stiam ca au traditia asta, ca fata sa fie virgina, nu stiu daca e religia motivul sau altceva, mai sunt si exceptii dar nu stiu daca asa multe
Pentru cei care sunt PRO, adevarul fiind spus ca parca nu mai este noaptea nunţi daca nu iese si puţin de sange )))
Pentru cei contra, mă bucur că vă bucuraţi de viaţa
Pentru cei carora nu le pasa si doar asteapta momentul,? suntem in aceeasi oala bro =]
Păi fata ar fi virgină. Dacă fac sex înainte de căsătorie, el n-o fi atât de tâmpit să facă urât că ea nu mai e virgină la căsătorie când știe că el a dezvirginat-o.
Daca mai întrebi asa ceva iti dau report!
Inainte, cum după?
Ti-ai cumpara haine fara sa ai idee macar ce mărime sunt si fara sa le probezi? Desigur ca nu si macar ai posibilitatea sa le returnezi, schimbi sau să iti iei banii înapoi.
După căsătorie ce mai faci?
E valabil pentru ambele sexe.