anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sex inainte de casatorie?
Argumente pro si contra.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde, pentru cine vrea sa se căsătorească și să întemeieze o familie as zice că ar fi de recomandat sa se păstreze pentru cineva anume, pentru că e un moment frumos să faci asta, asta mai ales dacă e femeie, ca tip e alta poveste, nu știu ce poate să-i răspundă copilului daca o întreabă când și dacă a făcut sex prima dată, o sa-i zică că pe bancheta din spate? Sau în pod-ul surii, este cam trist după părerea mea.
Pentru cine nu vrea sa aiba treabă cu așa ceva, poate sa fie poligam toată viața, și asta e o soluție, sa ai o rotație de parteneri de-a lungul vieții care să-ți servească anumite scopuri, de cand e lumea funcționează poligamia.
Ultimul lucru ar putea fi fara sex și să nu aibă de-a face cu sexul opus toată viata și asta poate fii o soluție pentru cei care nu vor sau nu reușesc să se cupleze cu sexul opus, acea energie se poate folosi in scopuri productive, dar ce-i mai rău este să-si irosești energia pe multe persoane care nu îți aduc nici un avantaj, pentru fiecare sunt avantaje și dezavantaje.

14 răspunsuri:
| Jus7t a răspuns:

Normal, până se adună toți invitații trebuie să faceți și voi ceva.

| sierra1 a răspuns:

E cazul tău sau doar așa, ca un studiu sociologic?

| RAY a răspuns:

Daca sexul e baza acelei relati nu are nevoie de nunta, daca iubirea, increderea e baza acelei relati este bine sa va casatoriti este bine sa stai cu cineva o vreme pana il cunosti, repet depinde de ce vrei

| Sofer a răspuns:

Pai dacă stai pana atunci sa o faceți după căsătorie. De unde vei ști ca fata e buna la pat?

| mihai69 a răspuns:

Pentru unii e musai, pentru alții, nu.
Nu există un răspuns universal valabil - ideal ar fi ca ambii parteneri să fie „pe aceeași lungime de undă" când vine vorba despre asta.

| Adry05 a răspuns:

Ce ar putea fi contra?

| 90210 a răspuns:

Mi se pare foarte normal. Nu o sa astept pana la casatorie pentru ca daca aflu ca are un...membru mic sau ca termina repede sau mai stiu eu ce...atunci ce fac in situatia aia cu el?

| CodrutElian1990 a răspuns:

In epoca noastra, cand o multime de tineri, dar nu numai, traiesc impreuna fara sa se casatoreasca, nici nu se mai pune o asemenea problema. Se punea problema cand fetele se casatoreau pana la 18 ani, iar daca ajungea la 20 de ani nemaritata, era vazuta ca fata batrana, discutata de toate babele din sat sau cartier.

| Wr3nch a răspuns:

Si inainte si dupa, e cel mai ok?

| mgtow a răspuns:

Multi dupa casatorie baga divort asa ca nu merita casatoria pierdere de bani care se pot investi in infrastructura locuintei, concediu, masina personala sau vicii. Sexul e indicat oricand

| Amocrizaexistentiala a răspuns:

Din punctul meu de vedere, sexul înainte de căsătorie stă la baza autocunoașterii sinelui și acumulării de experiență. Dacă ne căstorim fără să cunoaștem sexul, viața sexuală precară ar putea dăuna căsniciei. Nu e un lucru rău să nu ai experiență. Sexul ca orice alt lucru se poate învăța. Dar pentru o căsnicie fericită din acest punct de vedere este nevoie de minți deschise și o comunicare la nivel înalt. Cel mai bine este ca cei doi să treacă peste preconcepții. Suntem blocați în ideea că preacurvia și sexul înainte de căsătorie sunt un păcat. Un păcat este să stai într-o căsnicie ce nu-ți aduce împlinire și acceptare. Iar faptul că ambii au fost virgini nu va salva căsnicia în nici un fel, mai ales la drum lung, pe când o viață sexuală armonioasă și bine dezvoltată poate oferii ambilor parteneri un mod de a-și asigura încrederea unul în celălalt.
Dar dacă unul dintre parteneri, nu apreciază faptul că celălalt are experienșă sau că nu este virgin, înseamnă că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.
Desigur sexul e bun pentru o relație după o anumită vârstă.
Să faci sex înainte de căsătorie nu este un păcat și să fii virgin nu este o rușine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

TPU 1.0 1925 version.
First question on the site.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru 90210):

laughing hahahah, lool, cel mai bun răspuns pe care l-am auzit vreodată pe TPU.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Când naiba și-a întrebat vreodată un copil mama când a făcut sex prima dată rolling on the floor)))) LEȘIN. Că nu poți să-ți minți copilul, adevărul e că dacă te întreabă câte poziții ai încercat cu taică-su aseară, ai obligația să le înșiri pe toate. Ăsta e cel mai retard-aberant argument pe care l-am auzit în viața mea. Râd cu lacrimi, mă sting, ajutor

Întrebări similare