Daca faci dragoste de-a lungul vietii doar cu o singura persoana si aceea sa fie virgina cand ai cunoscut-o sansele sunt nule sa aiba vreo boala. Depinde cati parteneri ai.
Ok si care e faza cu postu asta? Vrei sa ne spui sa numai facem sex sau ce? si inca ceva trebuie adaugat prezervativul nu te protejeaza 100 % de hiv sau de alte boli! tot exista un risc de 40%! Pentru contactarea unei boli. Totusi unde vrei sa ajungi cu acest post?
Mai da-te dreku cu din astea copy paste Ma leeesiii? Risti viata de la sex, iauzi Da ba te protejezi, da de ce mai exista antibaby? De **** faCUTE?
Se vede ca esti total pe langa fetito! Eu nu vorbeam de "antibaby", SIDA este o boala provocata de virusul Hiv, hai zbori pe search! Si Nu, nu am dat copy paste am scris totul daca te intereseaza.
By the way: Nu comenta, daca nu vorbim aceeasi limba! Momentan invat franceza si engleza!
Daca a cauzat "decesuri" nu vad de ce sa imi fie frica, daca cauza decese poate ma speriam si eu.
Am scris un cuvant gresit.Multumesc ca ma corectezi cu atata ironie! Mai bine nu raspundeai si eram fericita.