Daca faci dragoste de-a lungul vietii doar cu o singura persoana si aceea sa fie virgina cand ai cunoscut-o sansele sunt nule sa aiba vreo boala. Depinde cati parteneri ai.
Daca a cauzat "decesuri" nu vad de ce sa imi fie frica, daca cauza decese poate ma speriam si eu.
Mai da-te dreku cu din astea copy paste Ma leeesiii? Risti viata de la sex, iauzi Da ba te protejezi, da de ce mai exista antibaby? De **** faCUTE?
Ok si care e faza cu postu asta? Vrei sa ne spui sa numai facem sex sau ce? si inca ceva trebuie adaugat prezervativul nu te protejeaza 100 % de hiv sau de alte boli! tot exista un risc de 40%! Pentru contactarea unei boli. Totusi unde vrei sa ajungi cu acest post?
Se vede ca esti total pe langa fetito! Eu nu vorbeam de "antibaby", SIDA este o boala provocata de virusul Hiv, hai zbori pe search! Si Nu, nu am dat copy paste am scris totul daca te intereseaza.
By the way: Nu comenta, daca nu vorbim aceeasi limba! Momentan invat franceza si engleza!
Am scris un cuvant gresit.Multumesc ca ma corectezi cu atata ironie! Mai bine nu raspundeai si eram fericita.