| userrrrrrnamee272828 a întrebat:

⚠️SEX ORAL⚠️

Soțul meu nu vrea sa facem așa ceva, însă îl atrage ideea, pentru ca ne iubim mult și e pasionala dragostea când facem asta, însă a spus ca el a crescut cu ideea sa nu facă oral, iar eu vreau sa o facem foarte mult unul ceiluilalt, însă el nu dorește. Cum as putea sa îl conving? Ps: îmi este rușine sa îmi exprim dorințele sexuale fața de el, deci, cum i-as putea zice?

16 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atunci respecta-i religia si dorinta, care nu-i permite sexul oral.

| userrrrrrnamee272828 explică (pentru Violleta2022):

Dar vreau sa fac asta, sa se ne simtim bine

| Violleta2022 a răspuns (pentru userrrrrrnamee272828):

Se pare ca tu chiar nu intelegi ca-i imposibil asa ceva in religia si credinta lui.
Parca ai avea 2 ani la comportamnet.
Divorteaza si ia-ti un barbat cu care poti afce tot ce vrei tu!

| IamJoKeR a răspuns (pentru userrrrrrnamee272828):

Și eu as vrea, dar nu am cu cine, prietenele mele foste erau de părere ca sexul o r al este dezgustător și nu am făcut nimic …

| mihai69 a răspuns:

Dacă nu vă puteți exprima sexualitatea în cuvinte, aveți o problemă.
Alta ar fi educația strictă primită de soț în copilărie. Depinde de amândoi, dar mai ales de el să vrea să se schimbe.
Discutați deschis, nu mai sunteți copii!

| dullcat a răspuns:

Imi pare rau, insa daca ti-e rusine sa iti exprimi dorintele poate nu ar trebui sa faceti sex, actiune care e in primul rand despre consintamant si comunicare.

| Robert2526 a răspuns:

Incepe prin a face tu, saruta-l si atinge-l pe gat si pe piept, pe abdomen pana ajungi acolo si fa-o! Nu prea cred ca o sa te opreasca. Apoi ai rabdare cu el, nu ii cere sa iti faca si el imediat, da-i timp si sigur o sa se intample, dar prima data, fa-o tu

| userrrrrrnamee272828 explică (pentru Robert2526):

Dacă acesta ma va opri, zicandu mi ca ce
m-a apucat, pentru ca el este si de alta naționalitate si educația lor in privința asta este stricata. Soțiile nu au voie sa facă oral…

| anonim3248 a răspuns (pentru userrrrrrnamee272828):

Ce nație e soțul tău?

Pentru unii nevasta nu face sex oral soțului și nici ei nu fac sex oral soțiilor.

Nu îl poți convinge pe el să facă ce vrei tu.

| Robert2526 a răspuns (pentru userrrrrrnamee272828):

Daca te opreste asta e, o lasi balta si gata. Iti gasesti altul. Dar pariez ca nu te opreste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenilor, sunteți CĂSĂTORIȚI!
Cum vine asta, să îți fie rușine să-ți exprimi dorințele sexuale?
Chiar și așa, ar trebui să începi tu, să-l înnebunești cu sătururi și atingeru finuțe peste tot (într-o atmosferă cât mai sexy), până ajungi să îi faci.
Dacă nu este un bou insensibil, nu cred că o să te oprească.
Probabil o să-ți facă și ție, probabil...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu vrea, nu prea poți să-l convingi, se pare.

| XoXoLaurentinaSexoloaga a răspuns:

Ca sa nu il sperii, demonstreaza pe ceva, de exemplu o banana. Atunci cand v a vedea ca nu este nimic de speriat, o sa fie mai dispus! Spor si dragoste placuta.

| Tyfgcvnoesr a răspuns:

Nu ar trebui să-ți fie rușine o relatie sănătoasă și normală se bazează pe comunicare.