Am transformat senzualitatea in perversitate pentru ca suntem ingusti la minte.
Si astfel senzualitatea apare in vietile noastre impreuna cu orgolii, cu dorinta de control, de a domina pe celalalt.
Fiecare purtam un scut cu tepi si ne mai intrebam de ce sexul nu e de calitate si de ce relatiile se duc pe apa sambetei in scurt timp.
Lipseste autenticitatea.
Cand faci sex cu o persoana care iti place nu exista alte limite in afara de cele pe care le stabiliti voi impreuna.
Sexul oral este normalitate in orice relatie.
La fel cum normalitate poate fi si lipsa lui in orice relatie, cu conditia ca amandoi parteneri sa isi doreasca acelasi lucru.
Pentru unii normalitate inseamna sa se trezeasca dimineata la ora 5.
Pentru altii normalitate inseamna sa se culce la ora 3.
Gaseste persoana care vede sexul si iubirea ca fiind acelasi lucru si vei avea un sex de calitate si o iubire autentica.
Sexul oral..placere.tabu pentru cele/cei.„eu nuuu mi se pare scarbos„ si se culca cu nu stiu ce rapanos/rapanoasa funda?
Depinde totusi si de zona tarii, mediul in care traiesti si cercurile prin care te invarti, dar in principiu (80%, asa ca sa arunc o cifra la banuiala) nu!
E practicat, dintre cei care practica nu recunosc foarte multi, dar asta e partea a doua. E pur si simplu o placere in plus. Atat.
LLLLLLLL întreabă: