Depinde totusi si de zona tarii, mediul in care traiesti si cercurile prin care te invarti, dar in principiu (80%, asa ca sa arunc o cifra la banuiala) nu!
E practicat, dintre cei care practica nu recunosc foarte multi, dar asta e partea a doua. E pur si simplu o placere in plus. Atat.
Sexul oral..placere.tabu pentru cele/cei.„eu nuuu mi se pare scarbos„ si se culca cu nu stiu ce rapanos/rapanoasa funda?
Am transformat senzualitatea in perversitate pentru ca suntem ingusti la minte.
Si astfel senzualitatea apare in vietile noastre impreuna cu orgolii, cu dorinta de control, de a domina pe celalalt.
Fiecare purtam un scut cu tepi si ne mai intrebam de ce sexul nu e de calitate si de ce relatiile se duc pe apa sambetei in scurt timp.
Lipseste autenticitatea.
Cand faci sex cu o persoana care iti place nu exista alte limite in afara de cele pe care le stabiliti voi impreuna.
Sexul oral este normalitate in orice relatie.
La fel cum normalitate poate fi si lipsa lui in orice relatie, cu conditia ca amandoi parteneri sa isi doreasca acelasi lucru.
Pentru unii normalitate inseamna sa se trezeasca dimineata la ora 5.
Pentru altii normalitate inseamna sa se culce la ora 3.
Gaseste persoana care vede sexul si iubirea ca fiind acelasi lucru si vei avea un sex de calitate si o iubire autentica.
Si cu femeile care fac sex oral din placere si cer sa li se faca sex oral ce faci?
Tu esti cu carti ortodoxe etc etc. Doamne milueste! Sexul oral e injositor pentru barbati pentru femei pentru trimisii Domnului Acum si pururea si in vecii vecilor Amin! Doamne milueste Doamne Milueste!
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/......9-ani.html
Citeste aici draga mea!=)))))
La ora asta nu trebuia sa fii la slujba draga mea sa il slujesti pe Dumnezeu! Nu mai sta pe TPU cu dracii ca poate te ispitesc!))
Nu exista femei care sa faca sex oral bai SuntSerios! O ispitesti diavole ce esti!
Lasa fata in pace ca citeste rugaciuni acum!
Avem o preoteasa printre noi! Nu mai vorbiti lucruri satanice ca ne vede maica Teresa bai pacatosilor!
Eu nu m-am spovedit niciodata!
Merit sa fiu schingiuit, tras pe rug in Piata Universitatii!
Ce zici McWallace fac matanii?
Iau numele Domnului in desert!
Aoleu!
Sigur. nici una. toata baga numai inghetat pe bat in gura.
nebunie pe tine! ..las'o mah ca poate chiar e preoteasa, doar ca nu stiu ce cauta sa raspunda la intrebare gandind in halul asta!
Deci, teoretic, dupa raspunsul dat de tine, ar insemna ca prietenul meu sa se desparta de mine pentru ca ne simtim bine-n pat? Ar trebui sa-i dau papucii pentru ca mi-a dat limbi si sa-l privesc ca pe un "obiect de unica folosinta"? Doamne, traim in secolul 21, omule! Ce legatura are religia cu toate astea? Cred ca D-zeu sta undeva sus si fumeaza iarba impreuna cu Sf. Petru, in timp ce rad de oamenii ca tine, care se strufoaca atat, uitand sa-si traiasca viata!
LLLLLLLL întreabă: