Pai nici nu imi pun problema cum, curge de la sine daca ne compatibilizam, nu se va plictisi si nici eu de ea asa cum e ea natural ce vorbeste si cum vorbeste.
Pur si simplu vei fi tu asa cum esti, zici ce gandesti, ce iti place, si ei o sa-i placa in mod natural! Si invers, tu la ea.
Sunteți amândoi din același oraș de ce nu ieșiți și voi la un juice și să încerci să îl ajuți că tu ești o fata deșteaptă.in ideea să îl ajuți cum sa se descurce nu sa fi cu el. Sau nu vrei sa te întâlnești cu utilizatorii de pe TPU nici în calitate de amic? Ray pare un tip de treabă cred că te-ai înțelege bine cu el.
Abordați subiecte cât mai diverse, fiți creativi, vorbiți despre aspirațiile voastre... încercați să vă condimentați discuțiile cu umor fin, decent... jucați-vă cu ideile, imaginați-vă contexte, situații pentru a afla posibila reacție a celuilalt. Chestii de genul. Apoi scoate-o în oraș.
Conversatii de baza vezi, ce ii place, preferata ca ești curios de ea și ca îți pasa
Bafta!
P. S. Mai ușor cu crizele de gelozie excesiva, alea nu sunt sexy de loc
Gelozia apare când iubești o persoana e o reacție normală atunci când nu iubești și ești o persoană rece numai pui orice la suflet ești indiferent eu as aprecia mult o fata daca ar fi geloasă înseamnă că iar păsa de mine și dacă aș vedea acest lucru as iubio și mai mult.așa sunt eu acum na nu toți gândim la fel. Ce nume fain ți-ai ales i like IT
E lipsa de incredere care da e gelozie, dar asa esti si tu depresiva,anexioasa,deprimata,trista,asociala, nu ai prieteni, te plangi de propia ta familie care tea dezamagit, numai dai nici un sens vieti tale, lasa chatul vezi de un loc de munca, cautati un barbat, culcate mai devreme
Cati muncesc in fabrici uni langa alti, toti au corona, nu au
Pai normal, asa si cu prietenii, de ex unul din prieteni mi l-am facut in sept 2003. Ne-am intalnit cu nu stiu ce ocazie undeva, am vorbit, am zis amandoi sa ne plimbam putin si sa mai vorbim, si dupa aia ne ducem la casele noastre.
Ne-am dus prin parc si am inceput eu sa-l intreb de o integrala, ca stiam ca e inginer, sa zica cum se face. El a inceput sa zica, dupa aia am vb si de fizica, apoi si de economie, politica si curgea conversatia de la sine, nu stateam sa zic "aaa ce sa zic ma sa nu se supere sau sa se plictiseasca asta". Si lui si mie imi placeau aceleasi chestii, vorbeam amandoi natural cum eram noi.
Si de atunci ne vizitam, vine a mine des de 17 ani de zile cam de trei ori pe saptamana cate 4 ore si nici acum nu ne-am plictisit vorbind pe temele alea comune care-s interminabile.
Si mama lui ii zicea "stai pe capu omului aluia asa des, nu s-a saturat de tine cu politica si matematica ta? Si el zice "nu, nu simt asta, si lui ii place acelasi lucru".
Asa si cu fetele! Trebuie cumva sa se lege, sa curga, sa fiti pe aceiasi lungime de unda. Ca daca deja ma gandesc ce sa spun sa nu se plictiseasca, cu omu ala nu mai stau in secunda doi. Adica daca vad ca, cu ce sunt eu, nu ii convine.
Si pana la urma de ce sa am eu grija sa nu se plictiseasca ea?! Invers de ce nu? Deci si aici tot nu da treaba la o adica.
Si ce fac, nu se plictiseste dar ma plictisesc eu si ma irita, ca nu-s eu insumi daca trebuie sa fac ce vrea ea, si daca o fi sa stau cu ea, sa stau cu cineva care nu ma place cum sunt? Nu are sens.
Pai asta e adevărat. De ce doar eu sa am grija sa nu se plictisească de mine? Ea de ce sa nu aiba grijă?
Deci chiar lasand la o parte ca nici unu nu trebuie sa aiba grija. Chiar si in incompatibilitatea aia, de ce doar unu sa aiba grija.
Si oricum cand unul sau ambii trebuie sa aiba grija, e clar ca nu exista compatibilitate.
Pentru ca lumea nu stie cum e normal. Si de aia iese prost in general, de aia ies prost relatiile.
Unii considera ca trebuie sa se modeleze dupa celalalt, pe moment tine, insa dupa aia nefiind el insusi, nu rezista mult, si cand o sa redevina el insusi, va fi nasol.
Si aia sau ala o sa zica "vaaai te-ai schimbat, nu mai esti ca la inceput", de fapt a devenit el insusi, nu s-a schimbat deloc.
De ex mama si alti zic "aoleu nu te-ai plictisit sa te bata prietenu la cap cu politica?", si eu zic "NU, ca si mie imi place la fel de mult".
E adevarat ca el mai mult doar pe acest subiect se axeaza, iar mate, fizica sunt in secundar, dar pe mine nu ma deranjeaza deloc, chiar daca eu spre deosebire de el in principal am mai multe, cu el am asta in comun si asta facem.
Iar daca exagereaza, ii zic clar.
"Nuuu esti la curent cu ce a zis trump azi la ora 12?".
Eu zic "NU, am si altele de facut cand nu discut sau nu sunt cu tine".
Te prefaci ca ai sindromul Tourette.
Oamenii aia par foarte interesanti, cel putin in filme.
xDony întreabă: