| BlancaFantasma a întrebat:

Sfaturi va rog! nu-l pot uita pe colegul de care`mi place. el nu ma place deloc.Nu stiu ce sa fac sunt mereu geloasa daca se uita la alte colege sau daca vorbeste cu ele, chiar si cand le sopteste la tabla cand nu stiu.ma gandesc ca poate ii place de o alta colega nu stiu. el mereu sta intors cu privirea inspre banca din spatele nostru, acolo stau 2 baieti si o fata, si nu stiu daca se uita la ea.Am incercat sa ma imbraca cat mai frumos ca sa-i atrag atentia dar nu merge nimic.incerc sa-l ignor dar nu pot stam in aceeasi banca si mereu ma uit la el nu ma pot abtine.in plus el ma baga in seama si cand ma priveste rosesc nici nu stiu cum ma pot vorbi.stie ca mi-a placut de el asta vara apoi i-am spus sorei lui ca nu`mi mai place de el(ea e pr mea cea mai buna)si ea a preferat sa ma creada. o pot nu-mi prietena din moment ce ea nu vede emotia din ochii mei cand vorbesc cu el? in fine.CUM SA II ATRAG ATENTIA? vreau sa-l uit dar sa ii si atrag atentia sa vada ce a pierdut.am incercat sa ma conving ca nu ma merita dar nu reusesc.eu nu sunt urata deloc, arat bine(nu vreau sa ma laud), dar el tot nu se uita la mine deloc. Ce sa fac? mai sunt fete printre voi care sunt in aceeasi situatie?

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| BlancaFantasma explică (pentru AskVlad):

@AskVlad imi place raspunsul tau, cred ca ai dreptate dar el ma vrajeste cu ochii lui albastriiii.ti-am dat cerere de prietenie pe facebook:pe