Cu cat obiectul dorintelor tale e mai greu de obtinut,cu atat il vrei mai mult,prin asta treci acum!
Realizezi si singura ca TOTUL e,de fapt,impotriva ta,dar vrei sa faci ceva neaparat...
Risti sa-ti faci mama de ras, la locul ei de munca, risti sa te faci tu de ras, daca respectivul iti refuza avansurile, esti intr-o situatie ingrozitoare.Si nici n-ai timp!
Nu stiu cati ani ai tu,dar singura iti dai seama ca e prea mare pentru tine.
Sincer,risti sa faci o mare gafa,eu m-as potoli!
Sa-i ceri telefonul,sa i-l dai pe-al tau,sau id-ul de facebook,posibil sa refuze direct.
Cred ca imposibilitatea sa-i vorbesti sau sa te apropii de el,te starneste atat de mult,e fructul oprit si tu esti o Eva care inca n-a pacatuit!
Potoleste-te, serios!
Vei mai trece prin asa ceva, e o scurta chimie de care te vindeci daca te poti stapani, ajungi sa te si autoironizezi de nebunia ta.
Stapaneste-te si foloseste-ti autocontrolul, totul iti spune "nu".
Asculta si tu o data!
Mda... -.- Merci de raspuns, si oricum nu aveam de gand sa-i zic nimic, pentru ca nu sunt chiar atat de inconstienta, multumesc frumos. Vad si eu ca e prea mare pentru mine si nu are rost oricum. Cand am pus intrebarea:"CE SA FAAAAC?" am vrut sa spun:"Ce sa fac? As cam vrea sa uit de toate astea! Dar cum fac sa uit?". Asta era de fapt ideea. Cand zic:"MOR!" e pentru ca nu-mi place sa fiu 'indragostita' sau alte prostii de genu' asta. Chestiile astea mi se par tampenii efectiv si sunt de parere ca nu ai nevoie de cineva ca sa duci o viata frumoasa. Oricum, 'mulţam'.
Ce sa spun,mi-am imaginat ca ai simtul umorului,adolescentii exceleaza la asta,nu-s inca imbatraniti si acri,dar m-am inselat.
Nu ti-am raspuns ironizandu-te, poate realizezi asta, ci exact asa cum i-as fi raspuns fiului meu, daca s-ar fi aflat intr-o situatie identica.Mda...zambeam matern cand ti-am raspuns...
E drept ca m-a amuzat modul in care ti-ai expus aici incurcatura ta,constienta ca n-ar fi bine,dar indraznind totusi sa speri ca ar putea exista o solutie, pentru ca asta se intelege din postare si nu ca ai vrea sa-l uiti.
Oricum, autocontrolul si stapanirea pe care ti le-am recomandat, ti-ar fi de folos ca sa uiti.
Creepy sau nu, alt sfat n-am.
Mintea e cea care ar trebui sa conduca sufletul, nu invers.
Nu stiu, dupa parerea mea esti normala, normalitatea privita din prisma fetelor de astazi.
Ies cu baieti mult mai decat ele pentru ca, habar nu am, se simt, mai protejate, iubite,...
Cel mai bine te-ar ajuta o fata si poate imi raspunde si mie la nedumerire.
Si eu am iubit un baiat, dar cu 5 ani mai mare decat mine.in general, noi fetele ne dorim o relatie cu tipii mai mari decat noi ca sa ne simtitim protejate, iubite..intelegi tu. spune-i ca il placi, nu ai nimic de pierdut.