| Rukhsandra a întrebat:

Simt ca iubitu meu ma ia de fraierastraight face... numai vb cu mine pe mess, la scoala ma baga putin in seama iar dupa scoala isi da intalniri cu mine iar dupa imi zice ca are treaba si ca nu poate sa vina...
ce sa fac ca eu tin la el? sa-i dau papuci?

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Nu tine la tine. daca tinea la tine nu se comporta intr-un asemenea hal.nu cred ca te merita!sad

6 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Vroiam sa-ti raspund serios, cand la urma vad expresia: ''sa-i dau papuci?''
Mda. Fa ce vrei, ce mai conteaza, oricum zilele viitoare esti cu altul.

| nobody_9468 a răspuns:

Stii care e treaba...genul asta de baieti nu ne merita!
Simt si eu asta pe pielea mea.Pe mine ma tine de rezerva, in caz ca nu-i mai merg "afacerile", chestia e ca eu sunt mai razbunatoare si vrea sa-i platesc cu aceiasi moneda, poate realizeaza si el ca sunt prea buna pentru el.
Nu-l baga nici tu in seamna, ignora-l total, ia-l la misto, fa-l de tot rahatul de fata cu prietenii lui, da-te la prietenii lui, orice, numai sa-l faci sa se simta cum te simti si tu acumstraight face.
Poate ca nu gandesc bine, de fapt sunt sigura de asta, dar vreau sa-i arat cum m-am simtit eu acum cateva zile.batting eyelashes

Bafta.

| Lorelai a răspuns:

Isi bate joc de tine, fii desteapta si da-i papucii.

| RaluE a răspuns:

Posibil sa aiba pe altcineva, dar nu-i da papucii asa din senin. Vorbeste cu el, intreaba-l de ce este asa distant in ultima vreme si roga-l sa-ti raspunda la cel mai serios mod posibil. Dupa raspunsul lui iti vei da seama daca mai merita afectiunea ta sau nu.
Succes. happy

| uningermik a răspuns:

Inceraca sa te evite.
Ignoral un timp trateaza-l cu indiferenta.

Ai sa vezi ca il va durea si isi va da seama ca nu esti fraera cum spui ca crede el si. Daca nu se schimba si e la fel dai papuci ca nu merita sa stai cu el.Sa isi bata joc de tine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu crezi ca ia viteza mai mare fara?