| diananamaria a întrebat:

Simt ca nu mai am niciun prieten si ca am ramas singura. inainte eu eram cea care conducea grupul, eu eram in centrul atentiei. acum simt ca nimeni nu ma suporta, nimic nu -mi mai iese ..toate imi merg prost crying vreau sa ies din aceasta stare!... unii zic ca -i de vina varsta. eu nu stiu ce sa cred sad

Răspuns Câştigător
| adddaa a răspuns:

Sunt zile mai bune, si zile mai putin bune, sau rele.
Cand e rau, gandeste-te ca urmeaza sa fie si bine, apoi gaseste ceva de facut, ceva care sa te distraga pana situatia revine la normal.
Cand e bine, gandeste-te ca va veni si o furtuna, nu abuza de acest bine, incearca sa zambesti si sa te intelegi cu toata lumea, lasa-ti loc de "buna ziua" cu toti, nu stii cand vei apela la unul dintre ei.
Ma bucur ca am reusit sa te ajut si sa-ti ridic moralul! :*
Capul sus, se va termina si furtuna asta, doar ai putina rabdare si cum am spus, incearca sa fii draguta cu toti (numai sa nu ajunga sa te foloseasca, cum aproape am patit eu), uneori e bine sa arati ca ai personalitatea ta, si ca esti puternica. Vei vedea cum se vor intoarce!
Succes, sper sa ne mai auzim, si sa fie numai de bine! :*

13 răspunsuri:
| marcelbud a răspuns:

Am trecut si eu prin problema ta dar ti se pare tie. ai sa vezi ca o sati mearga bine daca uiti de chestia asta

| raduraduu a răspuns:

Nu are legatura varsta.Si mie mi se mai intampla dar doar ti se pare pentru ca nu mai esti asa bagata in seama.Stai linistita ca nu ai ramas singura.

| roxynutza a răspuns:

Singura nu o sa fii daca ai prieteni adevarati, poate treci printr-o pasa mai proasta, sper doar sa nu fi exagerat in dorinta ta de a fi mereu in centrul atentiei :*:* oricum prieteni adevarati sunt tot timpul acolo :*

| adddaa a răspuns:

Eu am avut aceeasi problema, nu eram chiar liderul, dar eram una din persoanele importante. Intr-o buna zi m-am trezit ca toate ma excludeau si doar o fata mai vorbea cu mine. Celelalte ma luau la misto, ma ignorau, se mai foloseau de mine (fiind cea care "se ocupa" cu fotografia din clasa si inca ceva), dar nu le-am permis, am preferat sa nu mai vorbeasca cu mine, decat sa vorbeasca pentru a-mi cere ceva.
De cateva saptamani, am observat cum toate au inceput sa roiasca spre mine, sa ma alinte (la nume), sa rada cu mine, sa-mi asculte glumele, sa discute cu mine anumite lucruri, etc.
Mi s-a parut cel putin ciudata schimbarea asta majora de atitudine si am intrebat-o pe una:"da' parca nu vorbea nimeni cu mine. De ce schimbarea asta?" la care ea: ai insistat prea mult pe o idee si s-au plictisit (clasa a9a, socul notelor, aveam mereu impresia ca urma sa iau un 2 la test, ca nu stiam nimic, chiar simteam asta! si nu stiu cum se nimerea ca niciodata sa nu iau mai putin de 6. )
Probabil ca le-a deranjat ceva, ori sunt "plictisite". Nu e vina varstei, asta se poate intampla oricand (chiar si pe la 8 ani am patit o faza de asta), incearca sa vezi daca nu ai facut ceva, daca nu ai zis ceva ce le-a suparat, sau daca nu ai avut o situatie similara cu a mea. big grin
Sfatul meu: daca ai o prietena adevarata, care sta cu tine in perioada asta, de cand esti singura, nu o lasa pentru grupul acela! Pentru ca la greu se vede cine iti este prieten adevarat!
Sper ca te-am ajutat, si iarta-ma daca te-am plictisit cu polologhia mea big grin.
Numai bine! Si succes, fii ferma pe pozitii, nu arata ca tanjesti dupa ele. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa fii singuras daca esti aici? Exista o vorba din batrini:Roata carului se invirte! Treci prin perioada mai dificila dar nu dispera; curind vei scrie ca ai multi prieteni.Mult noroc.

| soultaker a răspuns (pentru adddaa):

Daca sunt prieteni adevarati sunt langa tine si te accepta sa cum esti happy cum se spune... la bine si la rau happy totusi ai si alte variante sa te schimbi u sau sa schimbi brieteni happy bafta multa

| adddaa a răspuns (pentru soultaker):

Asa este, prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu, si te accepta asa cum esti, de aceea am ajuns la concluzia ca acele fete nu imi erau prietene, iar acum toate vin spre mine. Simt ca am schimbat ceva, dar nu am simtit lucrul asta concret; o saptamana nu am putut sa merg la scoala, am avut o raceala naspa de tot, si am avut timp sa ma gandesc si sa meditez la mai multe, a fost o schimbare pe care o asteptam, si care s-a petrecut spontan happy
Dar ce a fost, nu se uita. Nu pot sa sterg totul cu buretele, dar nici nu le intorc comportamentul. Incerc sa fiu de treaba, sa le arat ca nu sunt afurisita happy

| soultaker a răspuns (pentru adddaa):

Cel mai bine fi tu si atat cu siguranta vei gasi prieteni adevarati care sa fie alaturi de tine mereu pentru ceea ce esti nu pentru ceea ce incerci sa fi happy si care sa te sprijine indiferent daca te schimbi sau nu pentru ca un prieten niciodata nu te judeca orice ai facewinking

| adddaa a răspuns (pentru soultaker):

Exact. Acum m-am schimbat pentru ca eu am vrut, nici mie nu-mi placea cum ajunsesem sa fiu. Si da, prietena mea nu m-a judecat niciodata ca am facut aia, sau ailalta. Asta imi place la un prieten, el te sustine cu sfaturi si idei, in orice ai vrea sa faci happy

| soultaker a răspuns:

Deci diananamaria acele persoane pe care le numesti prieteni nu au fost prieteni.
deci next level. privirea sus. si pe viitor fi un pic mai atenta pe cine numesti prieten happy
nu meita sa acorzi oricui privilegiu de a-ti fi prieten happy

| soultaker a răspuns:

Ah, prieteni! Nu exista prieteni. – Aristotel

| diananamaria explică (pentru adddaa):

Nu m-ai plictisit. imi face bine sa stiu ca nu sunt singura care trece prin asa ceva straight face mersi mult pentru ce mi-ai zis. mi-ai ridicat putin moralul si de asta am nevoie :*

| pink425 a răspuns:

Hmm. nu te lasa doborata de ideea asta, incearca sa fii mai comunicativa, sa fii prietenoasa si activa in viata de zi cu zi!