| Villy09 a întrebat:

Simt cum ma sting, sufar intruna si nu stiu ce sa fac. Dupa cum v-am zis, prietenei mele i s-a stricat cam acum o luna telefonul si calculatorul si ii e foarte greu sa intre pe internet si noi nu ne putem vedea chiar in fiecare seara.Eu sunt genul ala de baiat mai sensibil, care se indragosteste greu dar si cand o face, abia daca reuseste sa mai scape.Am nevoie de ea mai mult decat in mod normal, am nevoie sa o simt mereu, sa vad ca ii pasa si ca nu poate sta fara mine cum nici eu nu pot.Am dat tot ce aveam mai bun in relatia asta,am renuntat la o gramada de lucruri numai ca sa pot sta acasa si sa o astept sa intre,cand poate ea iesea in oras cu prietenele si nici nu se gandea ca eu o astept cu nerabdare sa imi zica un simplu te iubesc.O iubesc pe fata asta,mai mult decat orice, ador sa o strang in brate si sa se uite in ochii mei cu zambetul ala fermecator, dar am ajuns in situatia in care ma intreb daca pretul nu e prea mare.Nu prea am multe de facut,treaba nu prea am decat foarte putina care o termin repede si astfel imi ramane o gramada de timp liber, fotbal joc doar seara cand se mai lasa racoarea iar in restul zilei o astept pe ea, sa imi insenineze viata din nou.Doar dupa cum v-am zis,ea intra mai greu, si totusi cred ca ar putea intra ceva mai mult, azi facem 3 luni,sau faceam pentru ca nici nu stiu ce decizie sa iau. Vorbisem inca de joi sa stam toata noaptea impreuna,am asteptat-o sa intre si sa zica sa ne vedem pana acum o ora cand am aflat de la un prieten de-al meu care are o sora prietena cu ea,ca s-a dus la barul unei rude din alt sat si ca trebuie sa faca pe vanzatoarea,dar dupa cum v-am zis,eu am cautat-o,nu a trimis pe nimeni sa imi zica,nici n-a incercat sa dea un telefon de pe numarul unei prietene macar, sau sa ii spuna cuiva sa imi transmita, pur si simplu a plecat de ieri de cand ultimul mesaj a fost "

9 răspunsuri:
| FollowTheLight a răspuns:

Nu cred ca merita..Intr-o relatie amandoi trebuie sa faceti sacrificii nu doar unul.Din ce ai scris tu aici tu pari ala super-indragostit si ea nu prea..Fi mai indiferent, las-o pe ea sa te caute daca chiar ii pasa. Daca nu te cauta, stiu ca e greu, dar treci mai departe.Nu te merita.

| Villy09 explică (pentru FollowTheLight):

Cum sa o las sa ma caute? Ea abia intra o data pe zi, uneori o data la 2 zile cum s-a intamplat acum si atunci ma intreaba ce fac.Eu sunt cel care o asteapta mereu,nu pot fi altfel,ma iubeste dar cum spui si tu,nu prea face sacrificii.I-am zis sa nu mai vorbeasca cu alti baieti,greu dar am reusit,dar asta era ceva logic, ma rog de ea sa nu mearga la discoteca cand nu pot, deja a mers o data cand era ziua unei prietene si alta data cand pur si simplu a vrut, i-am si zis ca ne despartim daca merge si tot eu am fost cel care s-a dus la ea la poarta si am luat-o in brate si tot s-a dus straight face. Ea nu face nimic din propria initiativa, niciodata nu si-a zis ''mai bine nu fac asta ca nu ii place ''mai bine azi stau acasa ca sa vorbesc cu el mai mult''

| soloangel01 a răspuns (pentru Villy09):

Imi zici si mie te rog cati ani ai? sa iti raspund cum trebuie.

| Villy09 explică (pentru soloangel01):

Aproape 16

| soloangel01 a răspuns (pentru Villy09):

Bun...esti dus frate! Sa intelegi mai bine, esti intr-o depresie. Pana la urma te-ai plans aici, nu ai pus nici o intrebare. Orice ti-am zice noi nu te-ar ajuta. Ea nu cred ca te mai iubeste ca o tot stresezi(sa nu mergi acolo, sa nu vorbesti cu ala etc.) Iti sugerez sa o lasi draq. Sunt sigur ca vei gasi alta. La varsta asta trebuie sa te plimbi cu baietii sau sa stai cu una vreo 1-2 sapt pana iese de bumsi bumsi. Vreau sa iti spun ca trebuie sa traiesti viata! Eu tot varsta asta o am si nu am avut decat o prietena cu care vorbeam pe sa-mp! O sa iti treaca peste o samptamana. O sa iti dai seama ce poama e si nu o sa iti mai doresti sa o vezi atat de des. Eu sper sa iti dai seama ce am vrut sa transmit. Dati seama ce o sa faci pe la 20-30 de ani, o sa mergi atunci la fotbal? O sa iesi din cand in cand la o bere? O sa ai timp sa vorbesti cu baietii ca intre baieti? Treaba ta. Oricum nu te vei insura cu ea...

| Torres92 a răspuns:

Veziti mha de treaba,
CIne dracu te a mintit in halul asta,si tu ai pus botul
Auzi:s a stricat si telefon si PC
ai temperatura,sigur te simti bine
O sa iti zic adevarul
Ea nu te mai vrea
Daca chiar se stricau alea,apela la un vecin/a sa te sune, sa tina legatura cu tine
Dar cum zice un coleg acii

vezi-ti de treaba, Fotbal, o Berica cu baietii, Alte fete
Relax

| Villy09 explică (pentru Torres92):

Cum sa nu o cred daca am iesit cu ea si aveam telefonul ei in mana MEA iar tastele nu mai mergeau?

| Torres92 a răspuns (pentru Villy09):

Te inteleg,dar poti sa intrebi pe cine vrei,
In dragoste,nu exista,"Stii... nu mai vorbesc cu tine,ca am telefonul defect"
Glumesti?
Prietena mea avea probleme cu telefonul, ii se inchidea in momentul convorbirii,
Si de multe ori m a suna de pe telefonul "PARINTILOR" fara sa stie ei,
Uneori, cand nu i se dadea voie sa iasa din casa, fugea pe geam laughing sa se intalneasca cu mine

chiar ea mi a zis

Nu inventez, sau mint ca nu are rost.

Asa ca... ai grija pe cine iubesti ca o sa ti para rau

| Villy09 explică (pentru Torres92):

Nu a zis asa ceva : ''Stii..nu mai vorbesc cu tine, ca am telefonul defect'', am zis doar ca depindea de telefonul surorii ei, crezi ca i-l lasa 24 din 24 sa vorbeasca cu mine? Avea si ea nevoie de el si i-l ceda mai rar, apoi mai putea intra cand versioara ei ii lasa leptopul. Nu am scris nicaieri ca ea mi-a spus ca nu mai vorbim din cauza asta, dar una e cand e telefonul ei si sta cat vrea si cand vrea, si alta e cand trebuie sa se roage de X si Y.