Nu cred ca merita..Intr-o relatie amandoi trebuie sa faceti sacrificii nu doar unul.Din ce ai scris tu aici tu pari ala super-indragostit si ea nu prea..Fi mai indiferent, las-o pe ea sa te caute daca chiar ii pasa. Daca nu te cauta, stiu ca e greu, dar treci mai departe.Nu te merita.
Cum sa o las sa ma caute? Ea abia intra o data pe zi, uneori o data la 2 zile cum s-a intamplat acum si atunci ma intreaba ce fac.Eu sunt cel care o asteapta mereu,nu pot fi altfel,ma iubeste dar cum spui si tu,nu prea face sacrificii.I-am zis sa nu mai vorbeasca cu alti baieti,greu dar am reusit,dar asta era ceva logic, ma rog de ea sa nu mearga la discoteca cand nu pot, deja a mers o data cand era ziua unei prietene si alta data cand pur si simplu a vrut, i-am si zis ca ne despartim daca merge si tot eu am fost cel care s-a dus la ea la poarta si am luat-o in brate si tot s-a dus . Ea nu face nimic din propria initiativa, niciodata nu si-a zis ''mai bine nu fac asta ca nu ii place ''mai bine azi stau acasa ca sa vorbesc cu el mai mult''
Imi zici si mie te rog cati ani ai? sa iti raspund cum trebuie.
Bun...esti dus frate! Sa intelegi mai bine, esti intr-o depresie. Pana la urma te-ai plans aici, nu ai pus nici o intrebare. Orice ti-am zice noi nu te-ar ajuta. Ea nu cred ca te mai iubeste ca o tot stresezi(sa nu mergi acolo, sa nu vorbesti cu ala etc.) Iti sugerez sa o lasi draq. Sunt sigur ca vei gasi alta. La varsta asta trebuie sa te plimbi cu baietii sau sa stai cu una vreo 1-2 sapt pana iese de bumsi bumsi. Vreau sa iti spun ca trebuie sa traiesti viata! Eu tot varsta asta o am si nu am avut decat o prietena cu care vorbeam pe sa-mp! O sa iti treaca peste o samptamana. O sa iti dai seama ce poama e si nu o sa iti mai doresti sa o vezi atat de des. Eu sper sa iti dai seama ce am vrut sa transmit. Dati seama ce o sa faci pe la 20-30 de ani, o sa mergi atunci la fotbal? O sa iesi din cand in cand la o bere? O sa ai timp sa vorbesti cu baietii ca intre baieti? Treaba ta. Oricum nu te vei insura cu ea...
Veziti mha de treaba,
CIne dracu te a mintit in halul asta,si tu ai pus botul
Auzi:s a stricat si telefon si PC
ai temperatura,sigur te simti bine
O sa iti zic adevarul
Ea nu te mai vrea
Daca chiar se stricau alea,apela la un vecin/a sa te sune, sa tina legatura cu tine
Dar cum zice un coleg acii
vezi-ti de treaba, Fotbal, o Berica cu baietii, Alte fete
Relax
Te inteleg,dar poti sa intrebi pe cine vrei,
In dragoste,nu exista,"Stii... nu mai vorbesc cu tine,ca am telefonul defect"
Glumesti?
Prietena mea avea probleme cu telefonul, ii se inchidea in momentul convorbirii,
Si de multe ori m a suna de pe telefonul "PARINTILOR" fara sa stie ei,
Uneori, cand nu i se dadea voie sa iasa din casa, fugea pe geam sa se intalneasca cu mine
chiar ea mi a zis
Nu inventez, sau mint ca nu are rost.
Asa ca... ai grija pe cine iubesti ca o sa ti para rau
Nu a zis asa ceva : ''Stii..nu mai vorbesc cu tine, ca am telefonul defect'', am zis doar ca depindea de telefonul surorii ei, crezi ca i-l lasa 24 din 24 sa vorbeasca cu mine? Avea si ea nevoie de el si i-l ceda mai rar, apoi mai putea intra cand versioara ei ii lasa leptopul. Nu am scris nicaieri ca ea mi-a spus ca nu mai vorbim din cauza asta, dar una e cand e telefonul ei si sta cat vrea si cand vrea, si alta e cand trebuie sa se roage de X si Y.