Buna nu stiu care ar putea fi cauza dezinteresata. ar fi o posibilitate sa fie cu altcineva, tine la tine si ii este frica sa iti spuna ca sa nu suferi. daca nu poti sa o intrebi incearca sa afli daca mai este cu cineva. incearca sa o faci sa nu se mai inchida asa in ea. explica-i ca daca nu iti spune de ce e nefericita nu poti sa o ajuti
Poi inainte sa vorbeste fata in fata cu ea. Trebuie
Sa intrebi cativa din prietenii ei ( si comuni) daca umbla cu cineva, poate a vazut-o, poate o va spiona putin(nu ca in filme).Exista sansa sa-si fi gasit pe altcineva daca prezinta aceste "simptome". Trebuie in primul rand sa cauti, sa vezi daca exista cineva in viata ei. Apoi daca nu gasesti acel "intrus" trebuie sa vorbeste fata in fata cu ea, spune-i sa fie sincera, uita-te in ochii ei, tine-o de mana si speram ca-ti va spune ce are de zis, ce nu-i convine, ce ii displace. Incearca sa-i cauti prin ID arhiva, telefon, numere. mesaje insa sa nu fi prea insistent.
Sau mai este o idee poate s-a plictisit de rutina pe care o aveti in relatie, incearca sa vi cu ceva nou daca nu e vreun intrus Bafta.
Pai in acest caz tu nu esti de vina cu nimic, dar uneori atunci cand ii oferi totul pe tava e normal sa se plictiseascastiu e dureros dar poate ca nu vrea sa te raneasca cum ai spus si u din cauza trecutului vostru si probabil ca incerca sa te faca sa-ti dai seama singur...si eu am trecut prin asta din nefericire nu poti face nimic daca inima ei ar vrea sa apartina alcuiva decat sa incerci sa-i aduci un zambet pe buze prin aducerea-aminte a anumitor intamplari de cand sunteti impreuna sau poate ea are ceva pe suflet o problema complicata pe care nu are curaj s-o impartasesca nimanui.eu zic s-o intrebi intre 4 ochi cu toata afectiunea,luand-o in brate si s-o faci sa capete mai multa incredere spunandu-i ca vei fi mereu langa ea, ca vrei s-o ajuti pentru ca o vezi suparata, spune-i asta poate iti va zice adevarul la un moment dat.. bafta sper sa fie din nou cum a fost inainte pentru tine*
Vai, imi pare rau de tine, fa-i o supriza si vezi cum reactioneaza, poate se simte neglijata de tine, si asteapta si ea o supriza, daca nu e prea fericita, poate ca a gasit pe altcineva, dar nu cred, pentru ca nu mai statea cu tine crede-ma, pote sa plik sa stati asa, faceti ceva mai iesit din comun
Alex_Ruski_1971 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: