Femeile ne trateaza ca pe niste resurse si la fel ar trebui sa facem si noi, binenteles ca un baiat sta doar pentru sex. Tu cum ai trata o fata daca nu ai mai putea face sex deloc cu ea? La fel cum iti tratezi si prietenii...
Mai este o faza, daca barbatul incepe sa trateze naspa femeia si Devine un Betiv boschetar aproape, femeia lui il va lasa dar noi suntem mai prosti chiar daca femeia se ingrasa o acceptam si asa.
La fel mai sunt cazuri sa accepte si chiar asa deoarece doar de frica acesta este adevarul, o femeie peste 30 de ani nu va mai putea atrage sexual toti barbatii si ramane cu acela.
Cel mai bine stai fara casatorie in ziua de azi pana la 35-40 si de ani, sa nu ramai in astfel de ipostaze
Eu cel putin ma contrez le relatii si sex doar 3-6 luni maxim pe ani, in rest stau singur fara nici o femeie rup cam tot contactul cu femeile, mai ales fiind tanar la 21 de ani.
Aici e o chestie ciudata la mine spre exemplu.
Pentru bani nu as sta nici daca e rupt din soare daca nu simt pentru el ce trebuie sa simt dar daca ma inteleg cu el, are o gandire matura si e pe placul meu cu toate celelalte... poate pot sa trec cu vederea ca nu este perfect fizic sau nu este exact cum am visat eu (da nu pentru bani ca e degeaba)
Nu. Banii sau statusul social pe spatele unui bărbat, nu ți va aduce satisfacție niciodată. Daca se formează relația, femeia poate mai are și alții bărbați pe lângă acela.
Eu sunt barbat(poate ca n-ar trebui sa raspund aici, dar n-am somn deocamdata) si nu vreau doar sex cu persoana iubita.mai mult i-as arata cat tin la ea, as sprijini-o, as strange-o in brate si dupa daca ar fi sa o facem, pai am face ''dragoste'', nu ''sex''. Dupa mine e o mare diferenta intre aceste 2 cuvinte, pentru ca dragsote faci doar cu persoana iubita, si o faci cu pasiune, iau sex...pai poti sa-l faci si cu o curva(scuzati exprimarea) doar pentru ati satisface placerile sau gandurile dubioase.(cred ca am deviat de la subiect)
Ai dreptate, dar ai sta cu o fata fata de care nu te simti atras?
Sa nu ma simt atras de ea fizic? Pai daca in trecut cand am cunoscut-o era slabuta si intre timp s-a ingrasat, cred ca tot as sta cu ea, pentru ca ar trece prea mult timp de cand ne-am cunoste si as tine la ea foarte mult, si probabil as suferi s-o pierd.
Nuuuu. Chiar daca ai bani, nu esti fericita langa unul in varsta. Uita-te la Melania cu Trump. Ti se pare fericita? Si referitor la faptul ca barbatii vor doar sex nu cred ca e adevarata, sunt barbati si barbati, nu trebuue generalizat.
O vorba buna si un umar pe care poti plange cateodata sunt mai bune de 1000 ori decat un bun material. *Reach the inside*
anonim_4396 întreabă:
contsters2021 întreabă: