anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sincer ai forma o relatie cu un barbat care isi asigura un viitor desi nu te atrage fizic?

intrebarea o adaug dupa ce multe fete mi au spus ca multi barbati vor doar sex, in special barbati de care sunt atrase ele

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Femeile ne trateaza ca pe niste resurse si la fel ar trebui sa facem si noi, binenteles ca un baiat sta doar pentru sex. Tu cum ai trata o fata daca nu ai mai putea face sex deloc cu ea? La fel cum iti tratezi si prietenii...

Mai este o faza, daca barbatul incepe sa trateze naspa femeia si Devine un Betiv boschetar aproape, femeia lui il va lasa dar noi suntem mai prosti chiar daca femeia se ingrasa o acceptam si asa.
La fel mai sunt cazuri sa accepte si chiar asa deoarece doar de frica acesta este adevarul, o femeie peste 30 de ani nu va mai putea atrage sexual toti barbatii si ramane cu acela.

Cel mai bine stai fara casatorie in ziua de azi pana la 35-40 si de ani, sa nu ramai in astfel de ipostaze

Eu cel putin ma contrez le relatii si sex doar 3-6 luni maxim pe ani, in rest stau singur fara nici o femeie rup cam tot contactul cu femeile, mai ales fiind tanar la 21 de ani.

11 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Eu sunt barbat(poate ca n-ar trebui sa raspund aici, dar n-am somn deocamdata) si nu vreau doar sex cu persoana iubita.mai mult i-as arata cat tin la ea, as sprijini-o, as strange-o in brate si dupa daca ar fi sa o facem, pai am face ''dragoste'', nu ''sex''. Dupa mine e o mare diferenta intre aceste 2 cuvinte, pentru ca dragsote faci doar cu persoana iubita, si o faci cu pasiune, iau sex...pai poti sa-l faci si cu o curva(scuzati exprimarea) doar pentru ati satisface placerile sau gandurile dubioase.(cred ca am deviat de la subiect)

| RAY a răspuns (pentru Samariteanul):

Ai dreptate, dar ai sta cu o fata fata de care nu te simti atras?

| Samariteanul a răspuns (pentru RAY):

Sa nu ma simt atras de ea fizic? Pai daca in trecut cand am cunoscut-o era slabuta si intre timp s-a ingrasat, cred ca tot as sta cu ea, pentru ca ar trece prea mult timp de cand ne-am cunoste si as tine la ea foarte mult, si probabil as suferi s-o pierd.

| christall a răspuns:

Nuuuu. Chiar daca ai bani, nu esti fericita langa unul in varsta. Uita-te la Melania cu Trump. Ti se pare fericita? Si referitor la faptul ca barbatii vor doar sex nu cred ca e adevarata, sunt barbati si barbati, nu trebuue generalizat.

| SG1995 a răspuns:

Si aia care nu vor doar sex ce se intampla cu ei? Sunt pusi la pastrare?

| RAY a răspuns (pentru SG1995):

Aia formeaza o familie

| Elena9328 a răspuns:

Nu. Banii sau statusul social pe spatele unui bărbat, nu ți va aduce satisfacție niciodată. Daca se formează relația, femeia poate mai are și alții bărbați pe lângă acela.

| Freya1 a răspuns:

Aici e o chestie ciudata la mine spre exemplu.
Pentru bani nu as sta nici daca e rupt din soare daca nu simt pentru el ce trebuie sa simt dar daca ma inteleg cu el, are o gandire matura si e pe placul meu cu toate celelalte... poate pot sa trec cu vederea ca nu este perfect fizic sau nu este exact cum am visat eu (da nu pentru bani ca e degeaba)

| 1995CPS a răspuns:

O vorba buna si un umar pe care poti plange cateodata sunt mai bune de 1000 ori decat un bun material. *Reach the inside*

| KlArt a răspuns (pentru christall):

Vai, Doamne! Ce exemplu! Melania si Trump...

| KlArt a răspuns (pentru 1995CPS):

Ideal ar fi sa nu ai motive de a plange.