| Loredana96 a întrebat:

Sint impreuna cu un baiat, el are 23 ani, iar eu 17.
Niciodata nu mi-am imaginat ca o sa fiu impreuna cu un baiat atit de mare.Dar el m-a cucerit.Am inceput sa vorbim de un an jumate.De atunci el tot a vrut sa fim impreuna, iar eu eram categoric contra.El e genul de baiat de cartier, si imi era frica de el.Mereu il respingeam, si nu apreciam nimic din ce facea pentru mine.Cu toate ca aproape tot timpul era peste otare,se staruia sa tina legatura cu mine,si imi scria mereu, iar eu niciodata nu-i scriam prima.Mie imi placea de el din primele luni, dar nu-i aratam acest lucru.Acum a venit acasa.Am decis sa-i dau o sansa, pentru ca o merita din plin, si eu sint indragostita.Doar cu conditia sa vorbeasca cu mama, pentru ca mama era contra.S-a rezolvat si asta.Acum e alta problema.
El a spus ca vrea sa fie deschis cu mine de la inceput.A spus ca intelege ca nu vreau sa am relatii sexuale cu el asa devreme,dar sa-l inteleg si eu.El a spus ca nu ma va presa,si ma va astepta cit va fi nevoie.Dar la varsta lui,sexul e o necesitate.A spus ca unica solutie pe care o vede e sa fim impreuna mai departe,dar el sa-si faca aceasta necesitate cu curvele.
Nu-mi imaginez acest lucru.I-am spus ca nu pot accepta asa ceva si ca mai bine ne despartim.Dar el a spus ca nu trebuie sa ne despartim,trebuie sa ajungem la un numitor comun.
Nu am de gind degraba sa imi incep viata sexuala,si mi-e greu sa ii dau voie sa se duca la altele,dar in acelasi timp nu vreau sa ne despartim, pentru ca il iubesc, si vad ca si el are sentimente fata de mine.
El a spus ca nu se va simtit bine daca va face asta pe ascuns de mine.
Nu stiu ce decizie sa iau...

14 răspunsuri:
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Daca era baiat destept si tinea asa mult la tine, isi satisfacea "nevoile" fara sa stii tu. Atata timp cat nu stii, nu te poate afecta, iar relatia voastra ar fi mers la fel pe mai departe. Mai ales ca, dupa cum a zis si el, sunt doar nevoi ce nu implica sentimente sau chestii de genu'. Eu cred ca el vrea sa te preseze, indirect, sa-ti incepi viata sexuala. Sa fim seriosi, nicio fata de varsta ta nu va fi in veci de acord ca iubitul ei sa se duca pe la altele, chit ca e nevoie sau nu. El, la anii lui, stie asta. Deschide ochii si nu te lasa manipulata!

| Drolja a răspuns:

1. "hotare";
2. "stăruia". Nu poate fi la diateza reflexivă în acest context;
3. Ba se va simţi bine, şi sigur deja a făcut sex cu alte fete în timp ce încerca să te cucerească pe tine.

O întrebare pentru tine: Când te cuplezi cu un băiat ale cărui îndeletniciri le cunoşti, care te aştepţi să fie activitatea voastră comună?...să te mângâie pe cap şi să te pupe drăgălaş pe năsuc, în timp ce tu faci temele pentru şcoală?

| ywar a răspuns:

Mari probleme ai tu! Si importante... ce sa zic?! Cum sa ti-o dea la savarina! Te-ai incurcat cu un golan, probabil posibil infractor, spargator de locuinte, violator si acum te astepti ca el sa fie painea lui Dumnezeu si sa te inteleaga. Nu e asa deloc. Un golan, golan ramane. Spune-mi cu cine te tii, ca sa-ti spun cine esti... spune un vechi proverb. Tu vrei sa fii si virgina absoluta, puritatea intruchipata si amanta unui golan notoriu. Nu se poate. Niciunul dintre voi nu a dat cu capul de problemele adevarate ale acestei vieti.

| cineva666 a răspuns:

In aceeasi situatie am fost si eu pusa acum ceva ani in urma.eu aveam 17ani si el 23 happy intr-o zi mi-a cerut sa ma culc cu el, mi-a spus ca daca eu nu vreau..va trebui sa accept ca el sa se duca la curve pentru ca nu poate sa stea asa, ca e barbat si chestia asta este o necesitate.Normal ca nu am fost de acord cu asta, nu am acceptat sa se duca la alte fete si nici nu m-am culcat cu el in acel moment..si s-a cam suparat pe mine. Acum eu nu am de unde sa stiu daca m-a inselat sau nu chiar si pentru o noapte.

| cineva666 a răspuns:

El vrea sa te faca sa-i cedezi happy.era si normal sa nu accepti asa ceva si el stia chestia asta. O persoana care chiar tine la tine nu te pune in asa postura de a alege, Eu cred ca nu te merita

| neutrino a răspuns:

Provoaca de urgenta un consiliul de familie la care sa participe si el si discutati problema.

| cineva666 a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

Ai dreptate cu asta

| anonimg a răspuns:

Cat de ingienioasa este mintea umana cand e vorba sa ne satisfacem poftele, si cat de lenesa este cand e vorba sa avem in vedere binele celuilalt si nu al nostru!
Daca acest baiat te iubea, atunci el te-ar fi asteptat; el ar fi cautat binele tau si nu doar al lui. Biblia spune ca dragostea "nu cauta folosul sau" (1Corinteni.13:5)
In incurcatura aceasta in care ai intrat este si vina ta, si mai cu seama a mamei tale pentru ca a neglijat sa te educe in privinta aceasta. De fapt, nu-i de mirare ca cei mai multi parinti neglijeaza lucrul acesta.
Mama ta trebuia sa iti spuna ca o relatie se face cu un scop, cu o tinta -casatoria; si ca noi nu trebuie sa intram in relatii cu aceia care au un caracter defectuos. Cine crede ca isi va intemeia o familie cu un baiat de cartier, se inseala amarnic. Si chiar daca ar intemeia una, aceasta nu va rezista multa vreme. Daca acest baiat iti cere acum lucruri de felul acesta, mai tarziu va face aceasta fara sa iti spuna si fara sa-i pese. Mai presus de sfatul parintilor este sfatul lui Dumnezeu -vom tine cont de lucrul acesta daca vrem ca in viata sa fim fericiti.
Sfatul meu este sa te desparti de baiatul acesta cat mai repede cu putinta. Este mai usor sa faci lucrul acesta acum decat mai tarziu. Vorbeste cu mama ta si cautati o solutie. Dumnezeu te poate ajuta daca Il vei ruga sa intervina.
Si tine minte: daca exista orice urma de teama, orice urma de gelozie, renunta a intra in astfel de relatie.
Si data viitoare cauta compania acelora care se tem de Dumnezeu si-L iubesc asa cum cere El; si tu trebuie sa te numeri printre ei.

| RAY a răspuns:

Sexul e o nevoie normala umana dar daca vrea sex de ce naiba sta cu tine? golanul asta e de etnie rroma? ca mare parte din etnia lor sunt, daca e fi si tu patriota o data in viata ta alege un roman aiurea sau alege un mascul alfa un barbat ambitios care stie ce vrea de la viata

| Rbc_Rebeca_1991 a răspuns:

Draga mea, cu acele curve sta o noapte, cat are nevoie.Iar dupa ce se cardeste cu aia tot pe tine te suna si iti spune ca te iubeste.Trebuie sa lasi si tu de la tine, e greu stiu.Dar daca iti promite ca nu te lasa cu ochii in soare pentru o curva atunci e ok, zic eu.

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru Rbc_Rebeca_1991):

I-auzi, daca iti promite, totul e OK rolling on the floor
Traiasca femeile care se respecta! Cat despre celelalte...isi merita soarta din plin!

| Rbc_Rebeca_1991 a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

Daca ea il iubeste si vrea sa mai astepte, iar el ii spune adevarul ca se duce la curve! Risca sa il piarda daca se cearta de la asta si @ Ii poate ascunde asta, si ar fi mai nasol sa aflii de la altii sau sa se desparta din alt pretext. Judeca si tu!

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru Rbc_Rebeca_1991):

Judec! Tocmai asta e atuul meu happy
Si tocmai pentru ca judec, spun ca incearca sa o manipuleze, nu sa ii faca un bine cu sinceritatea lui. O fata care se respecta n-ar lasa niciodata de la ea in acest caz, ca nu are de ce. E tanara, are toata viata inainte si nu are de ce sa se impiedice de un golan, cand exista destui baieti care au habar ce inseamna sa respecti o fata. De pierdut. nu are ce sa piarda! Un barbat care nu are respect pentru perechea sa, nu e o comoara happy

| Rbc_Rebeca_1991 a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

Ai dreptate.Dar daca ea il iubeste si nu vrea sa-l piarda dar nici sa isi inceapa viata sexuala, are alta solutie?