anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Situația e cam așa: am avut niște momente în care m-am "jucat" puțin (mai mult) cu iubitul meu, în sensul că am ajuns și am atins cu gura/limba zonele lui intime.
Unul dintre episoade a mers puțin prea departe adică s-a ajuns la momentul ejaculării fără să vrem neapărat. Adică totul s-a petrecut prea repede, așa că până ca el să îmi spună că urmează "acel moment", puțin lichid a ajuns pe buzele mele/sau pe gură/sau în gură/ oricum ar fi fost tot nașpa e.
Știu că sună scârbos rău laughing))
Dar!
Mă interesează să știu dacă e posibil să mă fi pricopsit cu vreo infecție urinară în urma acestor episoade pentru că de câteva zile am niște simptome ușoare și nu știu cum să le interpretez...

Dacă da, țin să menționez că noi "ne-am jucat" așa și mai demult fără probleme.
... Există posibilitatea ca aceste infecții să se manifeste cu întârziere?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In niciun caz infectia urinara NU a aparut in urma sexului oral intretinut acum sau cu mai mult timp in urma. GARANTAT! big grin
Multa sanatate!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Chiar citeam si ma gandeam... ca ar fi culmea sa zica ce deva sarcina, deci ai scapat, huh big grin

Referitor la infectie... nu, nu are legatura, in cel mai rau caz, ceva afte bucale.

| Anonimboy17year a răspuns:

N.are nici cea mai mica treaba una cu alta..., poate doar o afta sezoniera agatata din aier, Pace!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Suntem oameni mari, era culmea, într-adevăr

| Emilian65 a răspuns:

Infectie urinara nu se face in urma unui sex oral. Aceasta se face in urma unui sex normal(vaginal).