Deci e intr'o clasa paralela cu tine, bine ca ne'ai zis ca si clasa ta e paralela cu ai ei ca altfel nu imi dadeam seama.
E tarziu, ai ales pana ai cules! Alta data numai tatona asa mult ca ramai iar...mofluz!
Imi pare raw, dar daca nu ai bagat-o in seama toata vara, la ce te astepti? ce vroiai? sa te astepte pana te hotarasti tu s-o cauti? daca iti placea de ea nu inteleg de ce nu i-ai spus atunci...inteleg ca ai vrut s-o cunosti mai bine, dar asta se putea intampla pe parcursul posibilei relatii, nu?
Buna,
In primul rand greseala a fost a ta fiindca fetelor le place ca baiatul sa fie mai tupeist, sa stie ce vrea de la viata. In cazul asta sa stii ca razboiul nu e piedut mai ales ca e la inceput. Incearca sa mai discuti cu ea pe mess in legatura cu relatia ei, ce anume a atras-o, ce anume o deranjeaza, prinde-i puctele slabe si ataca in momentele ei de vulnerabilitate. Sfatul meu e sa lupti pentru ceea ce iti place cu adevarat si sa o faci cat mai curand posibil. Bafta!
Ghinionul tau.acu eu ce sfat sa iti dau. uite aici:
1)daca nu simtea nimic pentru ea.lasa mai sunt fete
2)daca e sa ai o sansa NU O RATA la o fata mai mult de 3 sanse nu ai daca le dai in bara ai ghinion...acum daca si ea te placea trebuia sa iti arate asta.alceva ce sa zic
Sfatul meu? :-> Daca chiar ti'ai dat seama tocmai acum ca iti place fata sun'o! Si spune-i ca ai fost un prost ca nu i'ai spus asta mai devreme! Si daca ea te va placea cu adevarat va renunta la el pentru tine ! Daca nu... asta iti va fi invatatura de minte pe parcurs Succes :*!
KatiMe27 întreabă: