| babybu a întrebat:

Slt! am o relatie cu o fata de aproape 4 ani.si camd e asta vara ea vorbea prin mesaje cu un baiat doar buna ce faci din astea asa.nu mi-a spus si cand am prins-o a negat a zis ca nu stie cine ca nu il cunoaste. dupa o perioada de timp iar a facut asa si el i-a trimis mesaj intr-o noapte cand era cu mine.bineinteles ca a negat dar pana la urma mi-a zis adevarul.nu il cuoaste el nu e de aici au vorbit pe mess si prin mesaje.culme este ca comportamentul ei nu s-a schimbat deloc. a rams acceasi ca si inainte.am decis sa o iert pentru ca nu s-a intamplat nimic cu ei. mi-a promis ca nu o va mai face dar nu prea stiu ce sa cred... ce ma sfatuiti? oare simte ceva pentru el sau a fost doar o joaca? intrebarile astea nu imi dau pace seara de seara crying

Răspuns Câştigător
| Dracce a răspuns:

Incearca sa fi mai spontan (poate s-a plictisit de tine) si fi antent la ea.Sau poate e doar un prieten apropiat, nu se stietongue

11 răspunsuri:
| babybu explică (pentru Dracce):

Sincer nu stiu ce sa cred.e genul de fata care spune verede in fata cand ceva nu ii convine.asa mi-a spus sunt sunt amici si mai ales ca nu are ceva cu el ca ma iubeste si in plus nu stie cum arata el

| babybu explică (pentru Dracce):

Sincer nu stiu ce sa cred.e genul de fata care spune verde in fata cand ceva nu ii convine.asa mi-a spus sunt sunt amici si mai ales ca nu are ceva cu el ca ma iubeste si in plus nu stie cum arata el

| PeterAndrei21 a răspuns (pentru babybu):

Pff...cam in aceiasi situatie sunt si eu doar ca povestea mea e putin mai diferita gen:
Am si eu o iubita suntem impreuna de aproape 5 luni, ea primeste multe sms-uri de la fostii ei prieteni si nu numai, se tin multi baieti dupa "fusta" ei sa zic asa. Culmea e ca am intrebat-o de ce le raspunde inapoi sau ce treaba are cu ei...si a zis : Pai asa...Nici Eu nu imi explic straight face.Si cand e cu mine primeste mesaje si m-am suparat de foarte multe ori oke` asta era in scop explicativ la intrebarea ce urmeaza sa vi-o adresez: Cum aflu daca ma inseala?
P.S.: Ma lasa sa ma uit peste mesajele primite de la baietii aia` doar ca simt eu ca imi ascunde ceva :-s... deci e greu sa intelegi ce vrea o femeiestraight face

| SmoKKe19 a răspuns:

Eu zic... daca mai face sa-i bagi telefonul in fund smug thumbs up.

| Raul1510 a răspuns:

Tratati-le cu indiferenta.

| babybu explică:

Am vazut mesajele si sincer nu mi s-a parut k suna a ceva serios.un buna ce faci si alte din astea nu inseamna ceva serios

| babybu explică (pentru PeterAndrei21):

Pai ce sa zic...incearca si afla mai multe de la prietenii ei sau fii atent la datele mesajelor din telefonul ei.afla daca si ea le da lor.

Bineinteles ca le raspunde, de multe ori am obs. ca ea incepe conversatia cu ei bine uite sms primit aseara " ce faci draga? " la care nu i-a raspuns cand a fost cu mine ma gandesc ca a raspuns dupa.Nu stiu ce sa mai cred stii imi zice ca ma iubeste, sincer acu poate sa imi zica ce vrea ca nu prea mai cred nici 10% din ce zice, si o deranjeaza de ce nu am incredere in ea, pai daca nu ma face sa am incredere. Si nu erau doar baieti sa zicem prieteni, erau si fosti pr., Ca tot ziceai sa aflu de la pr. ei, nu imi zic nimic aia laughing)

| babybu explică (pentru PeterAndrei21):

Frate naspa treaba la tine.eu sunt gelos recunosc si cred ca daca ar face asa sa inceapa ea discutia i-as da papuceii imediat.cam in aceeasi situatie sunt si eu doar ca la mine e vorba de 1 singur dar la tine de mai multi.si poate nu ar trebui sa te superi pe ea poate este doar o fire mai comunicativa.incearca si vezi si continutul mesajelor ei si daca este mai deplasat inseamna ca nu e treaba seriosa cu tine daca nu si este vb doar de ce faci ce ai facut in ultimul timp si alte minoritati din astea inseamna ca te iubeste asa cum zice

Crede-ma man ca si eu sunt gelos, pai ma supar pe ea ca daca ea nu ar vorbi cu ei, ei nu ar mai scrie corect? Nu prea e ea cine stie ce comunicativa cu altii adica problemele si astea le rezolvam in 2. Da ma lasa sa le citesc chiar ieri am citit un sms in care era vorba de mine si ii spunea la unu` ca ma iubeste si ca e chiar fericita. Si le citesc mai rar dar le citesc pe toate.
Nu stiu ce sa mai cred sincer, stii se duce o lupta in mine, inima imi cere una capul zice sa fac alta. Fata mi-a demonstrat ca ma iubeste, dar dc nu sunt convins? de ce mai am inca dubii in legatura cu sentimentele ei? si man` stiu ca suna nebunesc, da mi-e frica sa nu o pierd straight face

| ali999 a răspuns:

Pai daca ea vorbeste cu alt baiat si isi bate joc de tine inseamna ca pe el il iubeste eu as zice sa o lasi.ai sa vezi ca pe urma o sa te caute iar pe tine. oricum asta e parerea mea laughing